STIRI

POLITICA

Florin Cîţu invită în instanță nemulțumiții din scandalul gunoaielor: „Dacă cineva are suspiciuni că un contract nu a fost făcut bine, avem instanţă”

10/06/2021 - 20:00

Florin Cîţu a făcut declarații la Timișoara despre scandalul gunoaielor din Sectorul 1. Premierul este de părere că rezolvarea constă într-o transparență totală, de aceea îi sfătuiește pe cei nemulțumiți să se adreseze instanței.


”Eu am spus ieri foarte clar: fiecare parte trebuie să-şi respecte contractul. Este foarte simplu pentru mine: trăim într-o ţară în care legea trebuie respectată de toată lumea. Dacă există probleme şi dacă cineva are suspiciuni că un contract nu a fost făcut bine, avem instanţă şi apoi trebuie să respectăm decizia instanţei”, a declarat Florin Cîțu.Alte ArticoleMarcel Ciolacu sare în ajutorul militarului rămas paralizat ...Florin Cîţu, despre asasinarea afaceristului Ioan Crişan în ...Mircea Diaconu susține creșterea alocațiilor: „Este ...


Prefectul Capitalei Alin Stoica susține că declararea stării de alertă în Sectorul 1, solicitată de Clotilde Armand, în ceea ce privește problema ridicării gunoaielor, nu e justificabilă, deoarece notele de constatare ale Gărzii de Mediu contrazic necesitatea unei astfel de măsuri.


Prefectul Capitalei a decis în urma discuţiilor de joi, că Primăria Sectorului 1 şi-a asumat să plătească sortatorii, pentru a degreva situaţia, având în vedere că prestatorul nu mai vrea să plătească sortatorii, iar Romprest îşi îndeplineşte obligaţiile de salubrizare pe teritoriul Capitalei, notează observatornews.


Clotilde Armand contestă decizia judecătorilor prin care Primăria Sector 1 a fost executată silit


Clotilde Armand a anunţat, joi, că Primăria Sectorului 1 va contesta hotărârea instanţei de executare silită prin care este obligată să achite facturile restante către compania Romprest.


„Vom contesta cererea de încuviinţare a executării silite și vom câștiga. De când sunt aici, am câștigat toate procesele. Somațiile nu pot merge mai departe, nu are rost să facem ipoteze”, a declarat Clotilde Armand, conform unui comunicat al Primăriei Sectorului 1.


În legătură cu declararea stării de alertă, edilul Sectorului 1 a precizat că aceasta nu a mai declarată pentru că operatorul de salubritate a ridicat gunoiul, iar instituțiile statului nu au putut să constate necesitatea declarării stării de alertă.


„Sub amenințarea declarării stării de alertă, șantajul Romprest-ului nu a mai funcționat, el a fot obligat să ridice gunoiul”, a concluzionat primarul Clotilde Armand.


Citește și...


Cutremur in cazul Caracal! Ce s-a aflat azi! Nimeni nu a stiut nimic…. Pana acum


Test Renault Arkana: Cu farurile spre zona premium
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun