STIRI

ECONOMIE

Florin Cîţu, veste bună pentru români: Măsurile liberale funcţionează!

07/05/2021 - 14:00

Florin Cîţu, veste bună pentru români. Şeful Exectivului susţine, într-o postare pe Facebook, că „măsurile liberale funcţionează”. Dovadă stă cifra de afaceri din comerțul cu amănuntul care a crescut în martie faţă de anul trecut, anunţă Florin Cîţu.


Citeşte şi: O delegaţie a FMI va evalua virtual economia românească în luna maiAlte ArticoleClaudiu Năsui a făcut anunţul. Ce se întâmplă cu măsurile ...Imagini SPION cu viitorul crossover Dacia. Când va fi disponibil ...O delegaţie a FMI va evalua virtual economia românească în ...


„Economia își revine și odată cu ea și încrederea românilor. Cifra de afaceri din comerțul cu amănuntul a crescut în martie cu 5,6% față de anul precedent. Evoluția comerțului în primele trei luni ale anului prefigurează un nou trimestru de creștere economică accelerată. Măsurile liberale funcționează!”, a precizat premierul Florin Cîţu, într-o postare pe Facebook.


Citeşte şi: Recalcularea pensiilor. Şeful Casei Naţionale de Pensii, anunţ despre noua lege. Ce pensii cresc


Citeşte şi: Studiu: Salariul minim din România este foarte scăzut faţă de nevoile angajaţilor


Citește și...


Iulia Vântur, ANUNȚ neașteptat după șase ani de relație cu Salman Khan! Vedeta TV NU mai SUPORTĂ situația: „E dramatic. Voi veni acasă. Până la urmă am…”


Klaus Iohannis: Banii destinații revenirii în urma pandemiei vor merge și către pilonul social
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun