STIRI

SOCIAL

Florin şi Brigitte Pastramă, un nou început în afaceri: „Pe ce pune Brigitte mâna este binecuvântat”

14/09/2021 - 13:00

Din păcate, cei doi au fost acuzaţi că ar fi pus în vânzare măști contrafăcute sub branduri de lux precum Gucci, Louis Vuitton și Fendi şi au fost puși sub control judiciar.


Acum, însă, soarele pare să îşi facă simţită prezenţa şi pe strada lor. Au proiecte noi şi au demarat alte afaceri.Alte Articole


Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț: „Le ...


Scandal și bătaie la o nuntă la care cânta Tzancă Uraganu: ...Cătălin Botezatu, gest nobil în mediul online. Creatorul de ...


„Avem proiecte noi, facem ceea ce ne pricepem. Uite, când am încercat să facem hamburgeri și șaorma, nu ne pricepeam. Erau bune, dar era greu cu oamenii. Acum avem localul de petreceri Magic Castle, firma de logistică, am făcut niște parcări, am făcut niște birouri. Pe ce pune Brigitte mâna este binecuvântat„, a declarat Florin Pastramă pentru Click!


I-a dat fiului un restaurant la Timișoara


Brigitte şi-a iniţiat şi fiul în afaceri, ca să nu mai piardă timpul cu scandaluri pe la emisiuni de televiziune.


„Băieții nu sunt prea cuminți, dacă ar fi prea cuminte, iar ar fi o problemă. Vrea să fie independent, să testeze cum e să fii pe propriile picioare. Robert Sfăt este la Timișoara, i-am dat un restaurant acolo, să se ocupe de el. Și acum a început să-l renoveze încet-încet, nu știu dacă se pricepe, dar oricum are o ocupație, lucru care este bun„, a declarat Brigitte.


Citeste si Florin Pastramă şi-a schimbat look-ul. Brigitte este oripilată: „Parcă ești un cocostârc”


„Dumnezeu a avut grijă să nu fac copil în perioada asta”


Vedeta a dezvăluit că şi-ar fi dorit un copil cu Florin şi chiar a făcut inseminare artificială. Din păcate, a pierdut sarcina la doar trei săptămâni. Vede, însă, partea plină a paharului şi are convingerea că Dumnezeu a aranjat lucrurile cum a fost mai bine, astfel încât să nu fie gravidă în pandemie.


„Am făcut inseminare artificială în urmă cu doi ani, după ce ne-am căsătorit, și nu a reușit. Nu ține de noi, ci de Dumnezeu. Adică la 3 săptămâni am pierdut copilul. Ne-am dorit, un an și ceva ne-am rugat. Am dat înapoi timpul și ne-am dat seama cât de greu este pentru o femeie gravidă să treacă prin covid și vaccin, toate chestiile astea.


Dumnezeu a știut că nu era timpul potrivit pentru asta și a avut grijă să nu fac copii în perioada asta. Aș fi fost în luna a 7-a dacă când a început pandemia de covid. Ar fi fost un pic aiurea, dar Dumnezeu a știut ce-i mai bine pentru mine„, a declarat Brigitte pentru sursa citată.


Citeste si Brigitte şi Florin Pastramă, la un pas de închisoare. Ce profit au făcut din afacerea cu măști contrafăcute


Citește și...


BOMBĂ! Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ? Cine este tânăra care i-a luat mințile? Se afișează peste tot cu ea


Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Sep