STIRI

CORONAVIRUS

Fotografia care a emoționat internetul! Doi soți s-au ținut de mână și și-au luat rămas bun înainte de a fi răpuși de COVID

09/02/2021 - 15:14

Fotografia care a emoționat internetul! Doi soți s-au ținut de mână și și-au luat rămas bun înainte de a fi răpuși de COVID

Margaret și Derek Firth, amândoi în vârstă de 91 de ani, au murit la spitalul din Manchester, săptămâna trecută, după ce s-au luptat din greu cu boala stând unul lângă altul pe patul de spital.Alte ArticoleToni Grecu a fost externat: „Noaptea aceea de pomină de ...Soţia lui Ilan Laufer, de urgenţă la spital. Alina are probleme ...Ce boli vindeca ridichea neagra si cum te ajuta otetul de mere ...

Cei doi soți au ajuns la spital cu alte probleme de sănătate, însă ulterior s-au infectat și cu coronavirus. Margaret a fost dusă la Wythenshawe Hospital, dar apoi a fost transferată la Trafford.

Derek a fost și el mutat la același spital cu soția sa fiindcă medicii s-au temut că femeia nu mai avea mult de trăit și le-au dat șansa să petreacă ultimele clipe împreună.

Fiica soților Firth, Barbara, de 50 de ani, a povestit cum s-a întâmplat totul.

„Am primit un telefon că nu sunt vești bune despre ea, că ar putea muri, dacă vrea să o viziteze cineva. Bineînțeles că tatăl meu a profitat de ocazie să o vadă la spital. Cred că acolo a contractat virusul, dar ca să fiu sinceră cred că l-ar fi luat oricum. Nu putea să nu meargă să o vadă. De atunci, ea părea că începe să se simtă mai bine, pare să-i fi dat o nouă speranță. A fost un moment trist, dar a fost drăguț că au fost împreună”, a povestit femeia, potrivit TheSun.

În cele din urmă, Derek a murit pe 31 ianuarie, iar Margaret s-a stins trei zile mai târziu.

Cei doi soți s-au cunoscut încă din copilărie și s-au căsătorit în luna mai a anului 1950.

Au avut împreună cinci copii, 11 nepoți și 4 strănepoți. Deocamdată, cei doi încă nu au avut parte de o înmormântare, dar cel mai probabil vor merge împreună chiar și pe ultimul drum.

Ultima dorință a altui pacient răpus de COVID: „Mi-e foarte dor de soție. Sper că ne vom revedea într-o bună zi”

Domnul Brown, un alt pacient, a murit la finalul săptămânii trecute, iar soţia sa, Linda, şi-a dat permisiunea ca ultimul său interviu să fie difuzat.

Descriind prin ce trecea, domnul Brown a spus: „Absolut teribil. Este foarte, foarte înfricoșător. Am avut nopți foarte proaste, nopți foarte îngrijorătoare. De două ori m-am dus să-mi sun soția, să-i spun că nu mă întorc. Este foarte greu.’

„Dacă oamenii ar fi avut mult mai multă grijă atunci când au apărut aceste lucruri și nu le-ar fi ignorat, nu am fi într-o mizerie atât de mare”, a adăugat el, potrivit DailyMail.

În discuţia cu un jurnalist, Brown a mărturisit că îi e foarte dor de soţia lui, Linda. „Mi-e foarte dor de ea. Sper că ne vom revedea într-o bună zi, chiar sper că se va întâmpla. Asta e tot ce îmi doresc acum. Nu vreau nimic altceva în viaţă”.

 

 

 

Sursa: RomaniaTV

 

Sursa: RomaniaTV

#covid19Share with: