STIRI

SOCIAL

Friptură de miel pentru Paşte. Cum să-ţi iasă carnea fragedă şi gustoasă

30/04/2021 - 06:00

Friptură de miel pentru Paşte. Ingrediente


Citeşte şi Reţetă cozonac de Paşte 2021. Reţetă de cozonac pufos de la Chef ScărlătescuAlte ArticoleCe face Dorian Popa de Paşte: „Totul este gata de „atac” ...SÂMBĂTA MARE 2021. Cel mai mare păcat pe care îl fac creştinii ...Cătălin Moroşanu a rămas fără permis, după ce a fost prins ...


Carne de miel


Sare


Piper


Cimbru


Condimente pentru miel


Usturoi după gust


500 ml de vin alb


Friptură de miel pentru Paşte. Mod de preparare


Se porţionează carnea de miel, apoi se spală bine. Într-un bol, pregătim mixul de condimente. Adăugăm sarea, piperul, cimbrul şi celelalte condimente speciale pentru carnea de miel.


Următorul pas este să condimentăm carnea cu mixul pregătit anterior.


Tava în care urmează să gătim cea mai delicioasă friptură de miel pentru masa de Paşte o ungem cu puţin ulei, după care aşezăm bucăţile de carne, apoi adăugăm vinul şi usturoiul. Introducem tava în cuptorul preîncălzit şi o lăsăm timp de aproximativ 45 de minute.


Nu uitaţi să întoarceţi carnea de pe o parte pe cealaltă în momentul în care observaţi că se rumeneşte.


Citeşte şi Cum faci cea mai bună friptură de miel. Chef Sorin Bontea dezvăluie secretul unui preparat fraged, care ţi se topeşte în gură


Masă Paşte 2021. În ce condiţii stăm alături de familie. Precizări oficiale


Valeriu Gheorghiță spune că ajungem la imunizarea colectivă în septembrie astfel că de Paște stăm cu familia la masă dacă suntem toți vaccinați.


„În primul rând este important profilul de risc medical al fiecărei persoane și anume dacă vorbim de o persoană în vârstă, o persoană cu boli cronice, cu boli care reduc imunitatea, care scad imunitatea. Chiar dacă sunt vaccinate, este foarte importantă respectarea măsurilor de prevenție chiar în adunările mici din familie. Altfel, dacă vorbim de persoane care nu au condiții la risc, dacă sunt vaccinate, putem ști că aceste adunări sunt mult mai sigure și aceste întâlniri în familie se desfășoară în condiții mult mai bune“, spune Valeriu Gheorghiță, coordonator campanie de vaccinare.

Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 May