STIRI

POLITICA

Gabriela Firea, răspuns tranşant pentru Raluca Turcan: „E insensibilă la greutăţile semenilor. Cu Netflix aţi încercat?”

08/04/2021 - 13:00

Gabriela Firea, răspuns tranşant pentru Raluca Turcan. Aceasta spune că ministrul Muncii este insensibil la greutăţile semenilor.


Gabriela Firea, răspuns tranşant pentru Raluca Turcan: „E insensibilă la greutăţile semenilor. Cu Netflix aţi încercat?”Alte ArticoleMinistrul Mediului, desfiinţat după ce a testat Dacia Spring. ...Marcel Ciolacu îl nimiceşte pe Florin Cîţu. „Să plângi ...Vlad Voiculescu dă explicaţii după gafa despre înmormântarea ...


„Veniturile medicilor si profesorilor tot sunt în pericol, în ciuda rāspunsurilor vagi ale ministrului muncii! Oamenii vor avea de suferit în mod real dar doamna ministru e insensibilā la greutātilor semenilor. Deh, e durā! E de dreapta!


În loc să se concentreze asupra harababurii pe care au creat-o și continuă să o creeze în domeniul Muncii, doamne scrie în miez de noapte pe Facebook! Doamna Turcan, cu Netflix ati incercat?


Doamna ministru, faptul că ați promovat și susțineți un Memorandum care duce la scăderea veniturilor medicilor, profesorilor, pompierilor, polițiștilor etc.. nu e vina Gabrielei Firea!


Nici faptul că inițial l-ați negat!


Faptul că am făcut publice intențiile dumneavoastră, adică Memorandumul privind salarizarea, i-a determinat până și pe colegii dumneavoastră din Coaliție, de la USR, să declare public că nu îl susțin! Așadar, în loc să vă pierdeți vremea scriind despre mine pe FB, mai bine ați găsi soluții la problemele pe care tot dumneavoastră le-ați creat! Succes!”, a scris Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.


Raluca Țurcan spune că unele sporuri bugetare sunt alocate anumitor angajați care desfășoară munci ce nu justifica acești bani.


„Ne uitam la toate sporurile în sectorul public pentru bugetul din 2021 să vedem care dintre ele se justifica sau nu și ne uitam la tot sistemul de salarizare. În același timp, pentru 2021, vom veni cu o lege a salarizării care să elimine din inechități.


Așa cum a fost făcută, Legea salarizării în 2017 promitea acest lucru. După aceea, au apărut tot felul de excepții și, de fapt, țineți minte, primul lucru care s-a spus a fost că președintele României are cel mai mare salariu și (…) nu mai este așa. Au apărut tot felul de excepții și trebuie corectate”, spunea Florin Citu, la jumătatea lunii ianuarie, la Radio Guerrilla, întrebat despre sporurile de 30% acordate angajaților din Prefecturi, în perioada pandemiei.


Referindu-se la Legea pensiilor și cea a salarizării, premierul a mai spus că acestea vor fi modificate pentru a tine cont de câteva principii: Legea pensiilor de principiul contributivitatii, Legea salarizării de câteva principii clare pentru a elimina aceste inechități din sistemul public.


Citeşte şi: Olguţa Vasilescu o atacă pe Raluca Turcan după cearta cu Marcel Ciolacu: „Dvs nu înţelegeti ce aveţi de făcut în ministerul pe care îl conduceţi” 

Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Apr