STIRI

JUSTITIE

SOCIAL

Gigi Becali, amendat pentru mesajele trimise unui procuror. Cât a costat fiecare SMS:

03/04/2021 - 17:43

Gigi Becali, amendat pentru mesajele trimise unui procuror. Potrivit declaraţiilor acestuia, latifundiarul din Pipera i-a trimis mai multe SMS-uri anchetatorului, care a fost extrem de deranjat şi l-a amendat pentru fiecare mesaj. În total, a primit șapte amenzi din care a plătit șase din ele, iar pe ultima a contestat-o.

 

Gigi Becali, amendat pentru mesajele trimise unui procuror

 

„Am dat niște mesaje procurorului. Am dat mesajele de prietenie, ca la un prieten i-am vorbit. A zis că sunt niște mesaje care nu sunt adecvate și nepotrivite și mi-a dat amendă 5.000, 5.000 5.000.

 

Mai dădeam cât un mesaj, mai dădea cât o amendă și ultima amendă am contestat-o și atât nu mai am treabă cu el„, a spus Gigi Becali pentru Antena 3.

 

Relația dintre Nelu Ploieşteanu și Gigi Becali

 

Nelu Ploieşteanu a cântat pentru mai mulți oameni de afaceri de-a lungul carierei sale, printre care și șefi din fotbalul românesc. Artistul a avut o relație foarte apropiată și cu Gigi Becali, patronul celor de la FCSB.

 

Nelu Ploieșteanu a murit din cauza COVID-19 la vârsta de 70 de ani, după ce a fost internat în stare gravă în ultimele două săptămâni. Marele artist i-a fost alături lui Gigi Becali chiar și când latifundiarul din Pipera a intrat la închisoare.

 

„Prietenii nu se lasă la greu! Niciodată! Aş vrea să-i cânt lui Gigi Becali la telefon… Dacă mi-ar cere asta, i-aş cânta cu drag, măcar la telefon, aşa cum am făcut la toate chefurile la care m-a chemat în decursul anilor”, spunea Nelu Ploieşteanu când Gigi Becali se afla la închisoare.

 

Mai mult, Gigi Becali avea trei melodii dragi sufletului de la marele artist Nelu Ploieșteanu: „Vagabondul vieţii mele”, „Când eram în vremea mea” şi „Căpitane de judeţ”, scrie ProSport.

Sursa: RomaniaTV

 

Sursa: RomâniaTV

#BecaliShare with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Apr