STIRI

SOCIAL

Gina Pistol, imagini de colecție din copilărie. Schimbare radicală pentru prezentatoarea de la Chefi la cuțite FOTO

08/04/2021 - 07:00

Gina Pistol, imagini de colecție din copilărie. Vedeta a avut o apariție spectaculoasă pe Instagram, când a profitat de clipele în care fiica ei a dormit și le-a împărtășit fanilor câteva imagini rare, realizate în copilărie.


Gina Pistol, imagini de colecție din copilărieAlte ArticoleCum arată acum copilul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă. ...Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău fac nuntă! Care este ...Gabriel Dorobanţu, mărturii cutremurătoare după experienţa ...


Gina Pistol și-a deschis sufletul în fața admiratorilor virtuali, împărtășindu-le câteva amintiri de suflet. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a postat la InstaStory două fotografii alb-negru cu ea, de pe vremea când era mică. Așa cum se poate vedea în imagini, chiar dacă anii au trecut, vedeta a rămas la fel de frumoasă și de expresivă. Două dintre schimbările observate de admiratori au fost cele de la nivelul părului, vedeta avându-l atunci blod, iar acum în șuvițe șatene, dar și faptul că în prezent trăsăturile ei sunt mult mai evidente față de atunci, scrie SpyNews.


Gina Pistol, primele probleme după ce a născut. „Nu e deloc ușor! Jos pălăria în fața mamelor!”


Smiley a spus că bebelușa seamănă atât cu el, cât și cu prezentatoarea de la Chefi la cuțite. Conform spuselor artistului, de la el a moștenit culoarea părului, iar de la mama ei buzele. „Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri. Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”, a mărturisit Smiley.

Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Apr