STIRI

SOCIAL

Imaginea modestiei! Fiul vitreg al lui Dinu Patriciu duce o viaţă normală, deşi învârte milioane de euro. VIDEO

15/09/2021 - 12:00

Cel puţin asta arată imaginile surprinse de fotoreporterii EVZ, care-l înfăţişează pe bărbat trebăluind prin curtea casei. Este vorba chiar despre casa pe care Dinu Patriciu i-a lăsat-o moştenire şi din care surorile lui vitrege au vrut să-l evacueze. Ana și Maria Patriciu au pierdut, însă, procesul, așa că Andrei a rămas în casa pe care i-a lăsat-o moştenire miliardarul.


Citeste si Emma Răducanu, şanse mari să devină prima sportivă miliardară din lume. Cum ar putea tenismena de origine română să acceadă în „liga banilor”Alte Articole


Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț: „Le ...


Doliu la Teatrul Naţional din Bucureşti! S-a stins din viaţă ...Valentin Sanfira şi Codruţa Filip nu mai fac nuntă: „Nu ...


În imaginile surprinse recent, Andrei Ştefan apare îmbrăcat în haine „de lucru”. Bărbatul tunde iarba din curte, apoi iese la stardă ţinând în mână o drujbă, după care tunde buruienile cu o foarfecă, pentru ca la final să grebleze ca un veritabil grădinar. La sfârșit, Andrei Patriciu face curățenie în curte, pune toate ustensilele folosite la locul lor, după care intră în casă.


În garajul unde își ține ustensilele pentru grădinărit se poate vedea o motocicletă Yamaha, estimată la aproximativ 20.000 de euro. Andrei Patriciu nu a ieşit niciodată în evidenţă cu bolizi de lux sau alt gen de extravaganţe.


Citeste si Bogaţii lumii investesc în nemurire. Jeff Bezos şi alţi miliardari au fost atraşi să bage bani în „repararea” corpurilor prin genetică


Andrei Ştefan, foarte iubit de tatăl vitreg


Pentru că Dinu Patriciu nu a avut un băiat, s-a ataşat foarte mult de Andrei Ştefan, băiatul din prima căsnicie a Danei Patriciu, ultima soție a miliardarului. Afaceristul şi-a dorit dintotdeauna un băiat pe lângă cele două fete ale sale. Mai mult decât atât, omul de afaceri i-a încredințat lui Andrei, în urmă cu câțiva ani, conducerea Adevărul Holding, acolo unde și-a cunoscut și soția, o blondă superbă.


Miliardarul a murit în 2014, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. De atunci, a început o adevărată dispută pentru averea acestuia între fetele dintr-o căsnicie anterioară a omului de afaceri și mama lui Andrei.


 


Citește și...


BOMBĂ! Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ? Cine este tânăra care i-a luat mințile? Se afișează peste tot cu ea


Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Sep