STIRI

SPORT

SOCIAL

Incidente între jandarmi şi suporteri stelişti şi dinamovişti cu ocazia meciului din Liga III. Doi jandarmi au fost loviţi la staţia de metrou Ştefan cel Mare

02/10/2020 - 15:44

Două grupuri de suporteri dinamovişti şi stelişti s-au strâns vineri în faţa stadionului Dinamo, unde Dinamo II întâlneşte CSA Steaua din Liga 3. Jandarmii au intervenit, iar suporterii au intrat în conflict cu forţele de ordine. Doi jandarmi au fost loviţi la staţia de metrou Ştefan cel Mare. 

"În jurul orelor 15.00, în proximitatea stadionului s-au adunat două grupuri, un grup de aproximativ 60 de suporteri dinamovişti şi un grup de aproximativ 100 de suporteri stelişti. În momentul în care jandarmii au încercat separarea celor două grupuri şi dispersarea lor, suporterii au intrat în conflict cu forţele de ordine. Grupul de suporteri stelişti au revenit în staţia de metrou Ştefan cel Mare iar în momentul conducerii suporterilor doi jandarmi au fost loviţi fiind necesară intervenţia pentru imobilizarea şi reţinerea agresorilor", a anunţat Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

În urma acestui conflict aproximativ 30 de persoane au fost conduse la secţia de poliţie, în vederea luării măsurilor legale, relatează news.ro.

Sursa: NEWS.RO

#incidentesuporteri #jandarmisuporteri #incidentemetroustefancelmare #SteauaDinamoShare with: