STIRI

SOCIAL

Ioniţă de la Clejani, apel disperat. Cere ajutor pentru Fulgy: „Vă rog să nu daţi cu piatra”

10/06/2021 - 11:00

Ioniţă de la Clejani, apel disperat. Chiar dacă la început au susţinut că Fulgy nu are probleme, ci doar foloseşte o strategie de marketing, inspirată de la artiştii internaţionali, Viorica şi Ioniţă au dat de înţeles că fiul lor nu este bine şi îi roagă pe fani să nu „arunce cu piatra”.


Citeşte şi: Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, dezvăluiri şocante. A primit ameninţări cu moartea de la fratele ei vitregAlte ArticoleMicutzu, atac dur la adresa Guvernului. Care este supărarea ...Nevasta lui Tzancă Uraganu, convinsă că manelistul încă ...Cât câştiga Gina Pistol la Antena 1. Irina Fodor primeşte ...


Ioniţă de la Clejani, apel disperat către fani


Artistul cere internauţilor să le trimită mesaje, în care să le dea sfaturi, cum să procedeze în problema prin care trece Fulgy.


„Avem în plan să mergem în America, în vacanţă. Noi ne iubim ţara, dacă era să plecăm în străinătate, ne mutam din anii ’90, pentru că am fost printre primii care au plecat. Dar suntem sută la sută iubitori de patrie, iubitori de oameni.


Vreau să îmi cer scuze dacă Fulgy, în live-urile lui, a pronunţat câteva nume, n-aş vrea să vă supăraţi pe el, sunt sigur că dumneavostră veţi înţelege. Noi o să ne ocupăm, în calitate de părinţi, atât cât putem noi, ca să îi fie bine. Aş vrea să vă mai rog să nu daţi cu piatra, dacă puteţi să trimiteţi câteva mesaje, în care să daţi câteva sfaturi„, a declarat Ioniţă la Vorbeşte lumea.


Viorica şi Ioniţă de la Clejani cer ajutorul statului


Ioniţă de la Clejani a ajuns la capătul puterilor din cauza problemelor pe care fiul său, Fulgy, le are cu drogurile. Cântăreţul şi soţia sa, Viorica, iau în calcul inclusiv să apeleze la autorităţi pentru a scăpa de vicii.


„Nu trebuie să condamnăm un copil care greșește, toți copiii greșesc, datoria noastră este să le fim alături, nu să le dăm în cap. S-a gândit cineva vreodată că acest copii sunt vulnerabili? Copiii ăștia au fost ținuți de mine în niște restricții normale. Mi se pare normal să se ducă la școală, mi se pare normal să studieze mult.


Sunt copii buni, sunt copii talentați. Nu sunt pregătiți pentru anturajul din București. Un copil ca Fulgy este foarte ușor să devină victima unor oameni care vor să facă rău. Este major, răspunde de ceea ce face. Așteptăm ajutorul statului. Ei au fost crescuți într-o casă cu oameni sinceri, cu frică de Dumnezeu. Nu au știut cum este la București”, a declarat Ioniță de la Clejani, la Xtra Night Show.


Citește și...


Cutremur in cazul Caracal! Ce s-a aflat azi! Nimeni nu a stiut nimic…. Pana acum


Nivelul vaccinării în Europa, „departe de a fi suficient” pentru a se evita o resurgenţă a cazurilor
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun