STIRI

POLITICA

VIDEO

TOP STIRI

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

01/12/2020 - 08:22

1 decembrie este Ziua Națională a României! Este ziua Marii Uniri de acum 102 ani, ziua în care a luat naștere România Mare! Astăzi, românii din toată lumea se simt mai apropiați de România, indiferent unde s-ar afla.  

Din păcate, anul acesta sărbătoarea noastră, a tuturor românilor, este umbrită de pandemia de Covid-19 care afectează toată planeta. Deși bucuria rămâne aceeași, nu mai poate fi manifestată ca de obicei, cu frumoase parade militare, cu mâncăruri tradiționale românești și cu multă voie bună. E o perioadă grea pentru toți, și, acum mai mult ca niciodată, românii trebuie să dea dovadă de unitate, de grijă față de aproape și de înțelegere. E un moment în care autoritățile sunt solicitate la maxim și fără ajutorul nostru, al tuturor românilor, nu vor putea reuși să facă față cu bine crizei. Hai să dăm mână cu mână, și să scoatem împreună, uniți, România din această gravă criză!

De Ziua Națională a României, The Trust Word dorește tuturor românilor un viitor fericit, într-o Românie democratică și prosperă, cu o presă liberă și echidistantă!

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Sursa: The Trust Word

#1decembrie, #România, #ZiuaNațională, #TheTrustWordShare with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Sep