STIRI

SOCIAL

Larisa Drăgulescu, faţă-n faţă cu actuala iubită a lui Marian Drăgulescu! Ce s-a întâmplat între cele două rivale

15/09/2021 - 14:00

Larisa Drăgulescu, faţă-n faţă cu actuala iubită a lui Marian Drăgulescu! Noua iubită a lui Marian Drăgulescu i-a făcut o impresie bună Larisei, aceasta din urmă susținând că l-a schimbat mult în bine pe fostul soț.


Larisa Drăgulescu, faţă-n faţă cu actuala iubită a lui Marian Drăgulescu!Alte Articole


Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț: „Le ...


Simona Halep a strălucit la cununia civilă. Ce ţinută a purtat ...Fiul lui Kamara a fost operat din nou la Barcelona. Artistul, ...


„Ne înțelegem foarte bine acum. Relația lui cu copiii este foarte bună. Am făcut un grătar. La noi este ceva normal, nu suntem la primele relații. Mi-a făcut o părere foarte bună. Mi se pare că este o femeie foarte calmă, opusul față de cealaltă soție, Corina, și nu a intervenit în nicio discuție între mine și Marian. Foarte ok din toate punctele de vedere. Mi-a plăcut și în comportamentul lui Marian, cel puțin de când e cu ea, făcând o comparație față de relația lui anterioară sunt diferențe uriașe vis-a-vis de copii. Este mult mai atent, a venit cu cadouri, înainte nu venea cu cadouri”, a declarat Larisa Drăgulescu la Antena Stars.


Larisa Drăgulescu dezvăluie ce ocupaţie are: „Câştig bani frumoşi din ceva care îmi place. Nu e ca şi cum am fost călugăriţă” GALERIE FOTO


Larisa Drăgulescu susţine că în ultimii 8 ani nu a fost lună în care să nu câștige minim 10.000 de euro: „Eu am lucrat foarte mult și zi și noapte și am avut noroc cu sprijinul familiei care m-a ajutat cu copiii. Altfel nu aș fi putut singură și cu copiii și să fac și o mică avere. Am avut diverse job-uri. Am lucrat chiar și în cluburi. Am lucrat trei ani în Dubai și cinci ani în Germania, în România, iar rețelele mele de socializare îmi aduc o sumă considerabilă. Am câștigat peste zece mii de euro pe lună în ultimii opt ani”, a dezvăluit Larisa Drăgulescu.


Citește și...


BOMBĂ! Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ? Cine este tânăra care i-a luat mințile? Se afișează peste tot cu ea


Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Sep