STIRI

SOCIAL

Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț. „Le cam fac pe toate!”

14/09/2021 - 17:00

Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț. Ștefan Bănică și Lavinia Pârva au un băiețel, Alexandru, în vârstă de doi ani și patru luni. Recent, au reapărut zvonurile că cei doi ar divorța.


Lavinia Pârva, prima reacție despre divorțAlte Articole


Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț: „Le ...


Klaus Iohannis, invitat la cununia Simonei Halep. Măsuri drastice ...Povestea Alinei Vandenberghe, românca lăudată de Steve Jobs, ...


Lavinia Pârva s-a săturat de speculațiile potrivit cărora divorțul e aproape și a lămurit lucrurile. „Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există așa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă. E o aberație, ferească Dumnezeu! Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut și pe creșterea băiețelului. Le cam fac pe toate. Petrec majoritatea timpului cu Alexandru. Nu am vrut bonă, ne-am dorit să ne creștem singuri copilul și am reușit să mă descurc. Sunt mândră de mine. M-a mai ajutat și mama, dar ea merge la Timișoara, nu poate sta tot timpul cu noi”, a declarat Lavinia Pârva pentru Impact.


Lavinia Pîrva, surprinsă fără verighetă


În urmă cu aproape un an, Lavina Pârva a fost surprinsă în oraș fără verighetă. De atunci, zvonurile potrivit cărora între ea și Ștefan Bănică lucrurile n-ar fi atât de roz așa cum lasă impresia pe rețelele de socializare. La momentul respectiv, Lavinia s-a înfuriat și a făcut o postare pe Instagram destul de acidă: „Și iată cum se vuiește că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța, alta treabă nu are! Doamne, mare ți-e grădina! Eu n-am purtat verighetă de mult timp, nu e ceva nou, eu nu prea port accesorii, în general”.


Citește și...


BOMBĂ! Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ? Cine este tânăra care i-a luat mințile? Se afișează peste tot cu ea


Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Sep