STIRI

JUSTITIE

Liviu Dragnea mai face o încercare. Decizia care l-ar putea scoate mai repede din închisoare

23/04/2021 - 09:00

Liviu Dragnea a primit aviz pozitiv din partea Comisiei de liberare condiţionată a Penitenciarului Rahova, ceea ce înseamnă că poate merge mai departe în instanţă pentru a cere eliberarea.


„Evident că s-a bucurat. Ceea ce pot să vă spun este faptul că este o confirmare a îndeplinirii tututor condiţiilor legale pentru aplicarea dispoziţiei legale în acest sens, respectiv a liberării condiţionate, ceea ce înseamnă că a îndeplinit fracţia de de două treimi din care evident s-au scăzut zilele de muncă şi bineînţeles a îndeplinit toate toate celelalte condiţii cumulativ prevăzute de lege. Dacă ar fi fost lăsat să iasă la muncă în toată această perioadă, respectiv din 29 iunie 2020 până spre jumătatea lunii februarie, ar fi putut aplica pentru această liberare condiţionată încă din februarie”, a explicat avocata lui Liviu Dragnea, într-o intervenţie telefonică la România TV.Alte ArticoleŞeful de la Drumuri Craiova, ridicat de poliţişti. Bogdan ...Poliţiştii care au omorât un om la Piteşti, eliberaţi din ...Proxeneţi români, asociaţi celebrei grupări Hells Angels. ...


Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a explicat că primul termen în procesul de liberare condiţionată a lui Liviu Dragnea va avea loc în 27 aprilie, înainte de Paşte, la Judecătoria Sectorului 5. „Vom vedea ce decide judecătorul”, a mai spus avocatul.


Decizia nu va fi definitivă, iar ultimul cuvând îl va avea Tribunalul Bucureşti.


Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv, pe 27 mai 2019, de Înalta Curte de Casație și Justiție la 3 ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.


Citeşte şi: Vasile Dîncu, referitor la Liviu Dragnea: După ce își ispășește pedeapsa are dreptul să își revendice un loc în partid

Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 May