STIRI

JUSTITIE

Liviu Dragnea, vizat de un nou dosar la DNA. De ce e acuzat fostul şef al PSD

31/08/2021 - 08:00

Pe 15 iulie, Tribunalul Giurgiu a admis cererea de eliberare condiţionată din închisoare depusă de Liviu Dragnea, după ce acesta a executat peste doi ani din pedeapsa de trei ani şi jumătate primită în 2019, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.


Dragnea mai este inculpat la DNA în dosarul Tel Drum pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, două infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul, instigare la infracţiunea de folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în forma participaţiei improprii.Alte Articole


Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! ...


DNA a ieşit din vacanţă: Florian Bodog, trimis în judecată ...Tânărul evadat din arestul Poliţiei Urziceni a fost prins ...


Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat dacă are informaţii că Liviu Dragnea ar putea să îşi facă propriul partid şi de aceea i-a informat luni pe colegii din PSD de acest aspect, că a fost o discuţie între socia-democraţi că ar exista această posibilitate.


„A fost o discuţie între colegi că ar exista această posibilitate”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat într-o conferinţă de presă luni, dacă are informaţii că Liviu Dragnea vrea să îşi înfiinţeze propriul partid.


PSD, Pro România, ALDE, PER și PPUSL au semnat demiterea lui Clotilde Armand. Acuzele care susțin „condamnarea” primăriței


Liderul PSD a exclus posibilitatea ca Dragnea să coopteze social-democraţi din filialele formaţiunii, în vederea înfiinţării unui nou partid.


Alianța pentru România (ApR) se va numi noul partid al lui Liviu Dragnea, din conducerea căruia vor mai face bunul prieten Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD și octogenarul Teodor Meleșcanu, fost ministru de Externe. Întrebat despre strategia lui Dragnea și Ștefănescu, de a coopta membri din PSD în ApR, Lucian Romașcanu a declarat că orice ipoteză este posibilă. De asemenea, el și-a exprimat încrederea că fostul președinte al PSD nu va începe să denigreze partidul pe care l-a condus, respectiv actuala echipă din conducere.


Unde şi-a dus Dragnea iubita în vacanţă în iarna 2018-2019


Dragnea a dus-o pe iubita sa într-o destinație exclusivistă, dar nu înainte de a-şi delega atribuţiile adjunctului său de la acea vreme, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache.


„Pe perioada vacanței parlamentare din luna ianuarie 2019, atribuțiile președintelui Camerei Deputaților vor fi exercitate de domnul deputat Florin Iordache, vicepreședinte al Camerei Deputaților”, scrie în Decizia care a apărut în Monitorul Oficial în 29 decembrie 2018, potrivit Fanatik.


Cei doi parteneri şi-au petrecut vacanţa într-una dintre cele mai exclusiviste destinaţii din lume. Maldive, oficial Republica Maldive, este o țară insulară formată dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian, situat la sud-vest de India în Marea Laccadivelor din Oceanul Indian, care a devenit o destinație preferată în ultimii ani de tot mai mulți români, printre care se numără vedete, fotbaliști și politicieni. De altfel, aici este situată și una din cele mai luxoase insule: Coco Pride. Pentru o singură noapte de cazare, cei cu dare de mână scot din conturi cel puțin 45.000 de dolari.


Citeşte şi: DNA a ieşit din vacanţă: Florian Bodog, trimis în judecată pentru abuz în serviciu


Citește și...


Când se închid școlile în România! Nici nu au început bine orele și vine o veste de dă totul peste cap


De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup
Sursa: RomaniaTV
Share with: