STIRI

POLITICA

Ludovic Orban poate candida la Congres. Filiala din Brașov îi dă biletul câștigător liderului PNL

14/09/2021 - 18:00

Ludovic Orban poate candida la Congres. Potrivit Statutului PNL, un proiect de candidatură la șefia partidului este acceptat dacă întrunește susținerea a celor puțin 10 filiale județene.


Ludovic Orban poate candida la Congres. Filiala din Brașov îi dă biletul câștigător liderului PNLAlte Articole


Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț: „Le ...


Pedeapsa primită de Mirel Palada pentru că l-a bătut pe Mihai ...Stelian Ion dă de pământ cu Cîțu. Ministrul demis al Justiției ...


Astfel, în Comitetul Director Județean al PNL Brașov, Ludovic Orban a primit 70 de voturi de DA și 3 de NU, din cele 73 de voturi valabil exprimate. Moțiunea candidatului Florin Vasile Câțu, ‘’România liberală’’ a întrunit 8 voturi de DA și 63 de voturi de NU.


La alegerile din 25 septembrie, președintele PNL Brașov, Adrian Ioan Veștea, va candida pentru poziția de prim-vicepreședinte al Biroului Permanent Național al PNL.


Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că diriginta băiatului său a fost dată afară din poziția de inspector școlar general al județului Argeș în urma unei postări a Alinei Gorghiu. Măsura a fost luată din cauza luptei interne pentru președinția PNL, mai spune Orban.


Președintele Ludovic Orban a declarat că fosta dirigintă a fost înlocuită din funcția de inspector școlar deși este un bun profesionist.


„Inspectoarea școlară generală din Argeș a fost dată afară. Diriginta băiatului meu, și ministrul Educației știa asta, diriginta băiatului meu când el era la un liceu în București, un profesor excepțional și un inspector școlar general excepțional, a fost dată afară după o postare a Alinei Gorghiu care nu știu ce a reclamat și domnul ministru al Educației s-a executat instant”, a spus Ludovic Orban, potrivit Mediafax.


Președintele PNL crede că de vină este lupta politică din interiorul partidului.


„Eu nu cred că este normal ca președintele PNL să fie atacat de unii dintre colegii săi mai rău decât a fost atacat de PSD… 25 septembrie este o zi esențială pentru PNL… Aveți de ales între a fi sau a nu fi PNL”, a precizat Orban.


Declarațiile au fost făcute în timpul discursului ținut de președintele PNL în fața membrilor partidului din județul Vâlcea.


Marți, Ludovic Orban s-a aflat în Vâlcea pentru a-și prezenta moțiunea cu care va candida la alegerile din cadrul PNL de pe 25 septembrie.


Citește și: Stelian Ion dă de pământ cu Cîțu. Ministrul demis al Justiției dă cărțile pe față: O parte din „echipa câştigătoare” îşi doreşte o colaborare mai strânsă cu PSD. Premierul a ales să arunce în aer coaliţia


Citește și...


BOMBĂ! Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ? Cine este tânăra care i-a luat mințile? Se afișează peste tot cu ea


Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Sep