STIRI

POLITICA

Lupta pentru putere în PNL, dintre Cîţu şi Orban, se înteţeşte: „O să fie uşor să-mi conving colegii din PNL” versus „Am fost de cel puţin 15 ori în fiecare filială”

17/06/2021 - 14:00

Premierul Florin Cîţu a afirmat că a convins întreaga Românie să fie premier şi pe partenerii de coaliţie să îl susţină pentru această funcţie, astfel încât consideră că este mai simplu să îşi convingă colegii de partid să îl sprijine pentru a prelua funcţia de preşedinte al PNL de la Ludovic Orban.


În acelaşi timp, preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a declarat joi, într-o vizită pe care a făcut-o în Ialomiţa, că se împlinesc patru ani de când a fost ales preşedinte al PNL, interval de timp în care a fost prezent de cel puţin 15 ori în fiecare filială PNL din ţară.Alte ArticoleFlorin Cîțu o demolează pe Clotilde Armand în scandalul gunoaielor ...Numirile de la TVR şi Radioul Public, făcute prin încălcarea ...Andrei Caramitru îl demolează pe Nicuşor Dan: „Ridicol. ...


„Am discutat şi partea politică. Vă daţi seamă, cred că am convins o Românie să fiu prim-ministru, să fiu susţinut de coaliţie, cred că este mai simplu să conving nişte colegi să mă susţină la preşedinţia PNL. Tot am venit aici să fiu aproape de ei, pentru că am venit să le prezint puţin despre PNRR, despre fonduri europene, despre buget, surse de finanţare”, a declarat Florin Cîţu, întrebat joi la Alba Iulia cum îi va convinge pe colegii din partid să îl voteze la şefia PNL.


El a mai spus că liberalii trebuie să ştie şi ei că România are această oportunitate de a investi bani în următorii ani.


Cîţu mizează pe banii din PNRR, Orban pe susţinerea candidaţilor la alegerile locale parţiale


„Astăzi se împlinesc patru ani de când am fost ales preşedintele PNL. În aceşti patru ani, am fost în fiecare filială de cel puţin 15 ori. Şi nu numai în capitale reşedinţe de judeţ. Şi astăzi am mers prin judeţul Ialomiţa, am mers puţin pe jos, îmi place să fac campanie, îmi place să vorbesc cu oamenii, să ascult oamenii şi să transmit mesajele PNL”, a declarat Orban.


Liderul PNL a precizat că, de la începutul campaniei pentru alegerile interne din partid, a fost în peste 20 de judeţe şi că încearcă să îmbine campania pentru alegerile din interiorul PNL cu cea pentru alegerile locale din 27 iunie.


„De la începutul campaniei, am fost în peste 20 de judeţe. Acum, de două săptămâni, îmi coordonez deplasările în funcţie de alegerile locale, pentru că avem alegeri locale pe 27 iunie în 34 de localităţi. Îmi coordonez deplasările în aşa fel încât să îmbin susţinerea candidaţilor PNL în localităţile unde avem alegeri pentru primar cu campania pentru congres”, a spus Orban, conform Agerpres.


Ludovic Orban a participat joi, în judeţul Ialomiţa, la acţiuni de campanie în localităţile Ion Roată şi Gura Ialomiţei, unde au loc alegeri locale parţiale pe 27 iunie.


Citeşte şi: Andrei Caramitru îl demolează pe Nicuşor Dan: „Ridicol. Penibil. Rezultatele sunt sub Firea, acum catastrofa e mult mai mare. Sunteţi varză, habar nu aveţi ce să faceţi”


 


Citește și...


SCANDAL urias! De ce a câștigat Narcisa Chefi la Cuțite, DE FAPT. Adevărul S-A AFLAT ACUM


Forty Management a rambursat creditul de 10 milioane de euro luat de la Banca Transilvania în 2019
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jul