STIRI

POLITICA

Marcel Ciolacu anunţă moţiune de cenzură şi împotriva USR-PLUS

22/09/2021 - 17:00

PSD va depune moţiune de cenzură în cazul în care Curtea Constituţională o va respinge pe cea a USR PLUS şi AUR, iar aceasta se va referi la toate partidele care au făcut parte din coaliţia de guvernare.


„Categoric, vom depune moţiune de cenzură şi există o decizie clară, după decizia CCR, dacă nu există conflict, imediat PSD va vota acea moţiune de cenzură (cea depusă de USR PLUS şi AUR – n.r.). Dacă există conflict, PSD va depune imediat moţiunea de cenzură şi îi invită pe ceilalţi să voteze. Dacă vor dori să o şi semneze, va fi cu atât mai bine. Avem o singură condiţie: nu poţi să te referi într-o moţiune de cenzură la o persoană, trebuie să te referi la toate partidele care au făcut parte din acea coaliţie care a guvernat România”, a spus Ciolacu, miercuri, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD, întrebat dacă va renunţa la depunerea unei moţiuni de cenzură în condiţiile în care situaţia epidemiologică este din ce în ce mai gravă.Alte Articole


Carla’s Dreams, prins FĂRĂ mască. Cine este, de fapt, artistul ...


Alin Stoica, fostul prefect al Capitalei, condamnă desfăşurarea ...Ludovic Orban: „Criza politică a fost declanşată de ...


Mihai Tudose nu crede că USR-PLUS va susţine o moţiune de cenzură împotriva premierului: „Nu pariez un ban pe votul lor”


El a adăugat că PSD va depune moţiune de cenzură pentru a da cât mai repede jos Guvernul Cîţu, indiferent dacă va obţine sau nu semnăturile parlamentarilor USR PLUS şi AUR.


„Corect ar fi ca cei de la USR şi AUR să vină, cum eu am anunţat că voi vota, să vină să semneze alături de noi. Eu nu pot să scot din textul moţiunii că USR nu a fost la guvernare, că domnul Barna, vicepremier, nu are atribuţii în ceea ce priveşte coordonarea Ministerului Sănătăţii şi acum avem de-a face cu o asemenea pandemie. Nu pot să mint romanii cu aşa ceva”, a adăugat liderul PSD.


USR PLUS cere CCR să dezbată mai repede sesizarea Guvernului pe moţiune de cenzură iniţiată de USR PLUS şi AURMarcel Ciolacu: Eu nu o să îmi fac partid politic după ce nu o să mai fiu preşedintele PSD


Marcel Ciolacu a declarat miercuri că nu o să îşi facă partid politic atunci când nu va mai fi preşedinte al PSD, iar când va fi „o frână în viitorul PSD”, o să aibă „maturitatea de a pleca”. „Eu nu o să îmi fac partid politic după ce nu o să mai fiu preşedintele PSD şi mi se pare şi corect ca la un moment dat să nu mai fiu preşedintele PSD. Mai mult, o să am maturitatea de pleca când eu o să fiu o frână în viitorul PSD”. Ciolacu a mai spus că el nu a fost contactat de niciun şef de serviciu secret pentru a lua o anumită hotărâre politică.


Citește și...


VACCINARE OBLIGATORIE. Ei sunt romanii care vor fi nevoiti sa se vaccineze: Anuntul presedintelui Klaus Iohannis!


Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț: „Le cam fac pe toate”
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2022 Jan