STIRI

JUSTITIE

Marian Vanghelie, încă o lovitură după ce a fost prădat de hoţi şi lăsat fără bunuri de 300.000 euro

03/05/2021 - 11:00

Marian Vanghelie a mai primit o lovitură după ce hoţii i-au spart casă şi i-au furat mai multe bunuri. După ce hoţii au fost prinşi, fostul primar a apelat la judecători să își recupereze prejudiciul. Magistrații i-au respins cererea pe motiv că fostul primarul al Sectorului 5 nu a putut dovedi cu acte valoarea bunurilor furate.


Citeşte şi: Marian Vanghelie, după percheziţiile DNA: „Mi-au speriat puțin fetița. M-au întrebat dacă am droguri în casă și valută”Alte ArticoleMinisterul Justiţiei, acuzat de imixtiuni în activitatea instanţelor. ...Ministrul Cristian Ghinea a băgat în PNRR desfiinţarea Secţiei ...Plângere penală împotriva lui Raed Arafat pentru carantinarea ...


Lui Marian Vanghelie, fost primar în sectorul 5 al Capitalei, i-a fost spartă locuinţa la jumătatea lunii februarie 2020. Hoții au intrat în reședința sa într-un moment în care soția lui Oana Mizil și copilul erau în casă.


La momentul respectiv, Vanghelie le-a spus judiciariștilor ilfoveni că îi lipsește un tablou semnat de Gheorghe Petrașcu, denumit „Cap de copil”, care costă aproximativ 100.000 de euro, dar și mai multe ceasuri scumpe și bijuterii din aur.


La jumătatea lunii aprilie, hoții care intraseră în locuința fostului primar al sectorului 5 au fost prinși. Dintre toate bunurile pe care le furaseră, anchetorii ilfoveni au reușit să recupereze numai opera de artă.


Citeşte şi: DNA a pus sechestru pe tabloul „Cap de copil”, furat din locuinţa lui Marian Vanghelie şi recuperat de Poliţie

Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 May