STIRI

POLITICA

Mesajul de Paşte al premierului Cîţu: „Depinde doar de noi să continuăm lupta pentru sănătate şi echilibru”

01/05/2021 - 16:00

Mesajul de Paşte al premierului Cîţu:  „Întâmpinăm Sfintele Paşti anul acesta cu încrederea că vom depăşi cu bine perioada dificilă pe care o traversăm şi vom reveni cât mai repede la normalitate. Eforturile individuale şi comune îşi arată zi de zi beneficiile pentru sănătatea noastră, viaţa socială şi economică. Renunţările noastre de până acum au dat şi dau în continuare roade.


Iubirea faţă de aproapele nostru, manifestată ca solidaritate şi responsabilitate, a făcut ca personalul medical să reuşească să salveze vieţi şi să aline suferinţe, iar lucrătorii din domenii importante pentru cetăţeni să desfăşoare activitatea în condiţii de siguranţă şi să-şi îndeplinească misiunea mai departe, atunci când pandemia părea de neoprit.Alte ArticoleDiana Şoşoacă acuză USR de abuzuri: „Localităţile ...Cum reacţionează Diana Şoşoacă atunci când se fac glume ...Diana Şoşoacă, un nou atac la Raed Arafat: „E adevărat ...


Mulţumesc tuturor românilor care, de peste un an, dovedesc responsabilitate şi fac eforturi să se adapteze noilor realităţi! În acest demers, care a fost uneori foarte greu, trebuie să fim împreună, pentru binele nostru comun.


Florin Cîţu, răspuns pentru tinerii care l-au chemat în Vama Veche: Vă promit că ne vedem


Depinde doar de noi să continuăm lupta pentru sănătate şi echilibru. Este vital să menţinem rigorile necesare unui trai în siguranţă şi să ne vaccinăm pentru a ne da şansa unul altuia la o viaţă cât mai aproape de normalitate. Am convingerea că, alături de cei dragi, vom găsi în continuare surse de motivaţie şi de perseverenţă pentru a trece cu bine acest exerciţiu de răbdare şi a dovedi că tradiţiile creştine şi măsurile de protecţie împotriva COVID-19 pot fi respectate în egală măsură.


Credincioşilor care celebrează Sărbătorile de Paşti le doresc sănătate, armonie, iar speranţa să ne lumineze gândurile, în timp ce privim spre cel de lângă noi şi, împreună, spre viitor”,  este mesajul de Paşte al premierului Cîţu transmis  sâmbătă pe Facebook.


Marea relaxare în Capitală. Restaurantele şi sălile de spectacol se deschid de marţi


Întâmpinăm Sfintele Paști anul acesta cu încrederea că vom depăși cu bine perioada dificilă pe care o traversăm și vom…


Posted by Florin Cîţu on Saturday, May 1, 2021


Ludiovic Orban: Sărbătoarea Paştelui ne regăseşte în plină campanie de vaccinare şi am convingerea că odată cu finalizarea acestui proces vom reveni la normalitate.


Preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban a afirmat că Sărbătoarea Paştelui ne regăseşte în plină campanie de vaccinare şi este convins că odată cu finalizarea acestui proces vom reveni la normalitate. „Împărtăşim miracolul Învierii, privind în viitor cu speranţa că împreună vom recâştiga cât de curând efervescenţa socială care ne-a lipsit atât de mult în ultimul an”, a mai spus Orban.


„Gândurile şi urările mele se îndreaptă către toţi creştinii care sărbătoresc Sfintele Paşti, fie că sunt în ţară sau în diaspora. Sărbătoarea Paştelui ne reuneşte pe toţi în spiritul compasiunii şi al apropierii de ceilalţi, cu bucuria veştii că Domnul Iisus a înviat pentru noi. A trecut un an de când ne confruntăm cu cea mai mare provocare din istoria recentă. Am fost cu toţii puşi la mari încercări, cetăţeni şi autorităţi, pentru a face faţă unei crize fără precedent.


Le mulţumesc tuturor celor care, în această perioadă, dând dovadă de responsabilitate şi solidaritate, au respectat regulile de protecţie sanitară absolut necesare, contribuind astfel la salvarea vieţilor celor din jur. Sunt alături de personalul medical, adevăraţii noştri eroi din prima linie care au făcut şi fac eforturi cu adevărat supraomeneşti. Lor le suntem cu toţii recunoscători pentru dedicarea de care dau dovadă, punându-şi viaţa în pericol pentru a-şi salva semenii.


Sărbătoarea Paştelui ne regăseşte în plină campanie de vaccinare şi am convingerea că odată cu finalizarea acestui proces vom reveni la normalitate, iar fiecare român se va putea bucura pe deplin de viaţa care ne-a lipsit atât de mult. Împărtăşim miracolul Învierii, privind în viitor cu speranţa că împreună vom recâştiga cât de curând efervescenţa socială care ne-a lipsit atât de mult în ultimul an. Lumina sfântă să vă coboare în suflete şi în case, dragi români. Paste fericit!”, a scris Ludovic Orban sâmbătă pe Facebook.
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 May