STIRI

SOCIAL

Mihai Bendeac s-a simțit rău la filmările iUmor și a chemat Salvarea FOTO

15/09/2021 - 18:00

Mihai Bendeac s-a simțit rău la filmările iUmor și a chemat Salvarea. Imaginile în care medicii îi luau tensiunea au fost făcute publice de către colega sa de juriu, Delia Matache.


Mihai Bendeac s-a simțit rău la filmările iUmor și a chemat SalvareaAlte Articole


Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț: „Le ...


Anamaria Prodan, declarație copleșitoare pentru Laurențiu ...Olga Verbiţchi, agresată de iubit! Câştigătoarea de la „X ...


Delia Matache a făcut public pe TikTok un videoclip în care o echipă de medici îi lua tensiunea actorului Mihai Bendeac. Acesta a trecut prin clipe de panică deoarece nu avea idee ce i se va întâmpla în continuare. Cadrele medicale au încercat să îl liniștească și să îi ofere cele mai bune îngrijiri. Colega sa de juriu, Delia Matache, a postat un videoclip pe TikTok în care Mihai Bendeac primea îngrijiri din partea specialiștilor.


Mihai Bendeac a simțit că Ion Caramitru urmează să moară. Ce s-a întâmplat cu o zi înainte de tragedie


Recent, Mihai Bendeac a recunoscut că suferă de depresie, iar acest lucru îi face viața din ce în ce mai dificilă.Actorul u a reușit să învingă boala, ci doar s-a obișnuit să trăiască cu ea: „Nu, n-am reușit s-o înving, își arată colții destul de des, aș spune, dar cred că am învățat să trăiesc cu ea. Am învățat să nu mă mai sperii atât de tare atunci când apar episoadele de genul ăsta, dar nu pot să spun c-am trecut peste”.


Citește și...


BOMBĂ! Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ? Cine este tânăra care i-a luat mințile? Se afișează peste tot cu ea


Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Sep