STIRI

SOCIAL

Minune de Înviere, după incendiul de la biserica din Vrancea. Evanghelia nu a fost atinsă de foc

02/05/2021 - 09:00

Minune de Înviere. “Credința adevărată crede incredibilul, vede invizibilul şi poate imposibilul”, au transmis pompierii vrânceni pe pagina de Facebook.


Un incendiu a izbucnit, vineri după amiază, la o biserică din satul Topești, comuna Bârsesti, judeţul Vrancea, de sărbătoarea Vinerea Mare.Alte ArticoleCum arată Gaviota din „Cafea cu parfum de femeie” ...Survivor România 2021. Maria Chiţu, nominalizată alături ...Fiica lui Gabi Luncă, gest impresionant în memoria artistei. ...


Citeşte şi: Biserica din Arad e în doliu. Nu mai puţin de trei preoţi au murit în ultimele zile!


Minune de Înviere, după incendiul de la biserica din Vrancea


34 de pompieri militari au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit în Vinerea Mare cu 5 autospeciale de stingere şi 1 ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra, 2 autospeciale de stingere și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi din cadrul Detașamentului de Pompieri Focşani și SVSU Tulnici cu 1 autospecială de stingere.


“A fost anunțat un incendiu la biserica din satulTopești, comuna Barsesti. Intervin 4 autospeciale de stingere si 1 ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra, 2 autospeciale de stingere și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi din cadrul Detașamentului de Pompieri Focsani și SVSU Tulnici cu 1 autospecială de stingere”, se arată într-un mesaj al ISU Vrancea, conform Monitoruldevrancea.


Incendiul s-a manifestat generalizat la întreaga biserică, pe o suprafață de cca. 250 mp.
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 May