STIRI

POLITICA

Mircea Diaconu susține creșterea alocațiilor: „Este vorba de grija față de om. Omul e cel mai prețios capital.”

10/06/2021 - 19:00

Mircea Diaconu și-a exprimat susținerea față de creșterea alocațiilor pentru copii și a mai declarat că Guvernul ar trebui să se ocupe de firmele care fac evaziune fiscală.


„Da, este bine că vor crește alocațiile, este vorba de grija față de om. Am scris un articol în anii ’80, în care ziceam la sfârșit, „Omul e cel mai prețios capital”, așa cum zicea o femeie pe care urma să o calce tramvaiul. Nu există varianta francă, liberalismul este constructiv și creativ. Toate formulele anunțate par o constipație. Nu sunt bani, de aceea încercăm să mărim pensiile. Cea mai bună bancă de pe lume este evaziunea fiscală. Nu o să înțeleg niciodată. Nici măcar TVA-ul nu-l pot colecta. Am auzit de curând, din discursurile domnului Cîțu, am înțeles că suntem într-un „bum economic”. Ar trebui să se îndrepte către cei de pe piața neagră a alcoolului. Preferă să nu dea banii copiilor pentru că ei ar da banii părinților care se îmbată. Nu mai  bine tai banii furnizorilor la negru? De 1 iunie, am văzut la un eveniment, cum copiii au fost ținuți pe genunchi de niște persoane care nu le dădeau alocațiile.”, a declarat Mircea Diaconu.Alte ArticoleFlorin Cîţu, despre asasinarea afaceristului Ioan Crişan în ...Clotilde Armand aruncă bomba în scandalul gunoaielor. „Contractul ...Cum funcţionează certificatul digital COVID în cazul persoanelor ...


Mircea Diaconu în război cu Florin Cîțu care a anunțat OUG pentru amânarea creșterii alocațiilor


Premierul Florin Cîţu a anunţat că Guvernul va da Ordonanţă de Urgenţă pentru amânarea creşterii alocaţiilor pentru copii. Astfel, viitoarea creştere a alocaţiilor va avea loc la 1 ianuarie 2022.


„La Senat, amendamentul care prevede creșterea alocațiilor de la 1 ianuarie 2022 s-a votat, la Camera Deputaților nu știu din ce motiv nu s-a adoptat. În aceste condiții mă văd nevoit să aprob OUG în sedință de guvern pentru a mă asigura că merge în direcția reducerii deficitului. De ce să ne oprim doar la dublare când ele pot fi triplate. Vom avea un  plan predictibil”, a anunţat premierul Florin Cîțu,  într-o ședină de Guvern.


 


Citește și...


Cutremur in cazul Caracal! Ce s-a aflat azi! Nimeni nu a stiut nimic…. Pana acum


Arcul de Triumf va putea fi vizitat gratuit de Noaptea Europeană a Muzeelor
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun