STIRI

SANATATE

Mărturiile cutremurătoare ale unui pacient de la ATI, după ce s-a infectat cu COVID: Foarte uşor se moare. În 20 de minute erai mort, în sacul de nailon”

15/09/2021 - 17:00

Mărturiile cutremurătoare ale unui pacient de la ATI, după ce s-a infectat cu COVID. Întreaga povestea a fost spusă pentru reprezentanţii campaniei de vaccinare, care a postat întregul interviu pe reţelele de socializare.


Mărturiile cutremurătoare ale unui pacient de la ATI, după ce s-a infectat cu COVID: Foarte uşor se moare. În 20 de minute erai mort, în sacul de nailon”Alte Articole


Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț: „Le ...


Raluca Turcan a făcut anunțul despre vaccinarea obligatorie: ...Pfizer susține că a treia doză de vaccin restabilește imunitatea ...


„Foarte ușor se moare. Discutau asistentele cu colegul de pat 5-10 minute, iar după 20 de minute era mort, era în sacul de nailon.” , a declarat Josef Balla, 46 de ani, Cluj-Napoca.


A stat o săptămână acasă, sub medicamentație, iar după 5 zile a chemat salvarea pentru că nu mai putea să respire. Ajuns la UPU, a trebuit să aștepte mai bine de 4 ore până s-a eliberat un pat în ATI.”, spune bărbatul.


După ce a ieșit din ATI a fost puternic marcat de moartea unor colegi de salon. Chinul a durat mai bine de două luni de zile. O lună și câteva zile în spital și încă o lună a mai folosit oxigenul acasă. Toată familia s-a vaccinat. El și cele două fete s-au vaccinat cu Pfizer, iar soția cu Astra Zeneca.


„În afară de vaccin, altă soluție nu avem. Este singura șansă să scăpăm.”


O poveste tristă cu final fericit, dar multe povești au avut un sfârșit tragic.


„Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19!#ROVaccinare #Romania #StrongerTogether #RomâniaÎnvingePandemia #TotulVaFiBine #PROvaccinare”, se arată pe pagina RoVaccinare.


Citeşte şi: Incidenţa COVID-19 pe judeţe: Ilfovul se apropie de scenariul galben. În Satu Mare rata de incidenţă urcă spre 3


Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, miercuri, că peste 10.500 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, din care peste 7.658 cu prima doză.


Potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSPCNSCBT), prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, doar 10.503 persoane s-au imunizat în ultimele 24 de ore.


Citeşte şi: INSP trage semnalul de alarmă. Procent covârşitor: Peste 95% din decesele COVID din ultima săptămână, la persoane nevaccinate


Citește și...


BOMBĂ! Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ? Cine este tânăra care i-a luat mințile? Se afișează peste tot cu ea


Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Sep