STIRI

JUSTITIE

Noi detalii cutremurătoare în cazul asasinatului din Arad. Omul de afaceri NU a murit în explozie

09/06/2021 - 04:00

Omul de afaceri Ioan Crişan, decedat în urma exploziei care a avut loc sâmbătă, 29 mai, în parcarea supermarketului Profi din Arad, a ars de viu. Iniţial, primele informaţii indicau faptul că suflul exploziei l-a omorât pe loc pe arădean. Însă filmările prezentate de România TV şi de pres alocală dovedesc faptul că Ioan Crişan a supravieţuit exploziei, fiind, însă, ucis de flăcările care au cuprins maşina.


Trupul lui Ioan Crişan, ridicat de la morgă şi dus la o casă funerară privată. Când va avea loc înmormântareaAlte ArticoleClotilde Armand a depus mai multe plângeri la Poliţie! Prima ...CCR: Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție ...Cartelele prepay fără buletin ar putea fi interzise după asasinatul ...


La Poliția Arad se află încă de la începutul acestei anchete adjunctul șefului Poliției Române, iar ieri a ajuns la locul faptei şi şeful Poliţiei. Până acum au fost audiate toate persoanele din anturajul omului de afaceri – familie, prieteni – pentru a se stabili care putea fi motivul care să fi dus la asasinarea lui.


EXCLUSIV Noi imagini şocante cu asasinatul de la Arad. Ultimele clipe de viaţă ale omului de afaceri Ion Crişan VIDEO


Conform unei filmări prezentate şi de Aradon,  după ce a fost aruncat pe bancheta din spate a maşinii, pe Ioan Crişan au căzut scaunul şi spătarul din faţă, de la locul şoferului. După câteva secunde de linişte, scaunul căzut pe afacerist începe să se mişte. Crişan încerca din răsputeri să iasă din maşina distrusă de explozie. În tot acest timp, incendiul începe tot din locul în care a fost montată bomba, de sub scaunul şoferului, flăcările crescând de la o secundă la alta. Afaceristul continuă să se zbată secunde bune, încercând să se elibereze de sub scaunul căzut peste el şi încercând să ajungă cu mâna dreaptă la mânerul portierei din dreapta, spate. Din păcate, cel mai probabil, din cauza rănilor provocate de explozie, afaceristul de 66 de ani nu mai are forţa necesară să deschidă uşa şi să se elibereze. Uşor-uşor, flăcările acaparează tot interiorul maşinii, „semnând” condamnarea la moarte a arădeanului.


Ioan Crişan a murit din cauza inhalării de gaz. Avem NECROPSIA după asasinatul din Arad


Omul de afaceri din Arad a murit din cauza exploziei şi a inhalării de gaz. Surse din anchetă au declarat, luni, pentru Romania TV, că s-a finalizat necropsia cadavrului după explozia de la Arad.


S-a stabilit, astfel, că este vorba cu certitudine de Ioan Crişan, ADN-ul fiind confirmat.Cauza morţii a fost stabilită ca fiind explozia şi inhalarea de gaz. Între timp, procurorii au schimbat încadrarea juridică din omor în omor calificat cu premeditare.


 


 


Citește și...


„Am fost violată de 1716 ori până sa împlinesc 12 ani.”. A fost vândută de propria mamă unei…


Bruno Amaro, EAD România: Iniţial am vrut să investim în Polonia, dar România ne-a convins
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun