STIRI

POLITICA

Noi detalii despre asasinatul de la Arad. Bode: „Mi-aş dori să vă pot anunţa că i-am identificat pe autori. România e o țară sigură”

09/06/2021 - 17:00

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a făcut declarații despre asasinatul de la Arad. Politicianul a subliniat că acest tip de incident este unul foarte rar, iar România este o țară sigură.


”Mi-aş dori la fel de mult ca şi voi să pot să spun ce se întâmplă acolo şi să vă pot anunţa la un moment dat că i-am identificat şi îi aducem în faţa instanţei pe autori”, a precizat Ministrul.Alte ArticoleEXCLUSIV | Raluca Turcan: „Sistemul de pensii publice este ...Vârsta de pensionare creşte automat la 70 de ani la cererea ...Gabriela Firea, către ministrul Agriculturii: Importăm carne ...


„Reafirm ceea ce am spus (…) România este o ţară sigură. Am argumentat şi atunci şi repet: vorbim despre un incident, de o tragedie, care s-a petrecut în ultimii 30 de ani care a avut acastă finalitate. Au mai fost astfel de încercări, de tentative de omor, cu acest mod de operare care, din fericire, nu au fost duse la capăt. Când vorbim despre un incident care nu are legătură cu un lanţ de  evenimente smilare, care nu  ne duce la o ipoteză că ar urma, Doamne fereşte, şi altele, eu afirm cu toată responsabilitatea că România este o ţară sigură”, a mai adăugat Lucian Bode.


Ministrul de Interne, Lucian Bode: „Înțeleg de ce procurorul de caz nu poate da elemente din anchetă”


Ministrul a mai precizat că înțelege de ce procurorul nu face publice elemente din anchetă și a mai subliniat că acest fapt ar reprezenta o infracțiune, titrează news.ro.


”De ce procurorul de caz nu poate da elemente din anchetă, eu înţeleg perfect şi are în  acest moment libertatea să decidă când va da elemente din această anchetă, pentru că nu spune că nu vrea să  spună, ci pentru că orice ar spune, în opinia mea, ar divulga anumite ipoteze anumite piste de lucru ceea ce ar  fi infracţiune”, a mai afirmat ministrul de Interne.


Citește și...


„Am fost violată de 1716 ori până sa împlinesc 12 ani.”. A fost vândută de propria mamă unei…


Guvernul va ataca decizia Curții de Apel Cluj, care a decis anularea în parte a HG prin care se reglementa participarea la evenimente
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun