STIRI

ECONOMIE

Noi scumpiri înainte de Paşte. La ce să se aştepte românii în perioada următoare

09/04/2021 - 09:00

Noi scumpiri înainte de Paşte. În topul scumpirilor s-au aflat uleiurile vegetale, al căror preț a crescut cu 8% în martie, comparativ cu luna februarie, ceea ce înseamnă cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani, anunţă România TV.


La polul opus se află zahărul și cerealele. Preţurile la alimente înregistrează la nivel global cea mai lungă perioadă de creştere din ultimul deceniu.Alte ArticolePreţurile apartamentelor au crescut enorm într-o singură lună. ...Florin Cîţu, după întâlniri cu reprezentanţi ai HoReCa ...Nordis Group cumpără 23.000 de metri pătraţi în Mamaia şi ...


Revenind la noi în tara, si aici lucrurile stau destul de rau, se anunta noi scumpiri mai ales din cauza deprecierii leului. Aceste scumpiri vin din pacate chiar in pragul sarbatorii de Paste atunci cand oamenii fac destul de multe cumparaturi.


Citeşte şi: Cum va fi vremea de 1 Mai şi de Paşte. Prognoza meteo lunară


Pe fondul acestei cereri, producătorii estimează că se va scumpi carnea de porc, uleiul s-a scumpit deja cu 10%. Şi ouăle s-au scumpit şi ele faţă de anul trecut cu circa 17%. Colac peste pupăză, se anunta noi scumpiri şi la energia electrica chiar dacă nu în viitorul foarte apropiat.


Citeşte şi: Reguli de Paşte 2021. Ce trebuie să ştie toţi românii care vor să petreacă minivcanţa de sărbători departe de casă. Anunţul făcut de MAI

Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 May