STIRI

JUSTITIE

O nouă lovitură pentru Dani Balint, fiul lui Sile Cămătaru. Decizie definitivă a instanţei

10/06/2021 - 18:00

O nouă lovitură pentru Dani Balint, fiul lui Sile Cămătaru. „Respinge contestaţia formulată de contestatorul inculpat BALINT VASILE DANIEL, fiul lui…, împotriva încheierii din data de 21.05.2021, pronunţată de judecătorul de cameră preliminară de la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, ca nefondată. În temeiul art. 275 alin. 2 C.proc.pen. obligă contestatorul inculpat BALINT VASILE DANIEL la plata sumei de 500 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat. Definitivă”, au decis magistrații.


O nouă lovitură pentru Dani Balint, fiul lui Sile CămătaruAlte ArticolePrimul politician reţinut pentru fraudarea alegerilor. Judecătorii ...CCR declară o sintagmă din legea privind salarizarea personalului ...DIICOT clasează o parte din plângerea primarului Băluţă ...


Aflat în perioada de supraveghere, după ce a fost condamnat cu suspendare fiindcă a condus fără permis, a lovit  un pieton pe zebră și a fugit de la locul faptei, Dani Cămătaru a fost arestat, pe 19 februarie. Interlopul a fost băgat la răcoare după ce iubita lui a obținut un ordin de protecție împotriva sa. Ulterior, „prin metode specifice”, victima a fost convinsă să renunțe la acuzații. „Ia act de renunţarea la judecată formulată de victima I. GIORGIANA, faţă de pârâtul BALINT VASILE-DANIEL, însuşită de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Dispune avansarea din fondurile Ministerului Justiţiei a onorariilor provizorii ale avocaţilor din oficiu desemnaţi pentru pârât şi pentru victimă, în cuantum de câte 250 lei. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Recursul se depune la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Obligă victima I. GEORGIANA la plata către stat a cheltuielilor de judecată în cuantum de 500 de lei”, au dispus judecătorii, scrie SpyNews.


Sentinţă scandaloasă primită de fiul lui Sile Cămătaru! A lovit un om pe trecere şi a fugit de la locul faptei. Avea permisul SUSPENDAT


Judecat în două dosare fiindcă a șofat fără carnet, fiul lui Vasile Balint, alias Sile Cămătaru, a scăpat, în unul dintre procese, cu o pedeapsă cu suspendare. Cea mai mare pedeaspă este, însă, aceea că fiul de interlop va planta panseluțe pe străzi și va mătura prin parcuri, fiindcă este obligat să muncească 70 de zile în folosul comunității. „Condamnă pe inculpatul Balint Vasile Daniel la pedeapsa de 6 luni închisoare. (…) Contopeşte pedeapsa închisorii de 6 luni cu pedeapsa de 6 luni închisoare stabilind în sarcina inculpatului pedeapsa cea mai grea de 6 luni închisoare la care adaugă un spor obligatoriu de 2 luni închisoare (o treime din 6 luni), în final, stabilind în sarcina inculpatului Balint Vasile Daniel pedeapsa rezultantă de 8 luni închisoare. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani. (…) Impune inculpatului să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probațiune sau organizate în colaborare cu instituții din comunitate. Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncă – București sau în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție Socială Sector 5 pe o perioadă de 70 de zile”, a hotărât instanța.


Citește și...


Cutremur in cazul Caracal! Ce s-a aflat azi! Nimeni nu a stiut nimic…. Pana acum


Cifra de afaceri din sectorul HoReCa a scăzut cu 35% în 2020 – analiză Termene.ro
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun