STIRI

JUSTITIE

Şoferul care a fugit de poliţişti abandonând în drum un TIR cu ţigări de contrabandă, audiat. Se verifică şi posibila legătură cu asasinarea lui Ioan Crişan

02/06/2021 - 09:00

Şoferul care a fugit pe câmp şi a abandonat un TIR cu 320.000 de ţigări de contrabandă în mijlocul drumului este audiat miercuri la Poliţia Arad. Potrivit specialarad.ro, bărbatul este apărat de avocatul Fanu Moca, unul dintre cei mai scumpi din vestul țării, care i-a reprezentat pe Nicolae Ioțcu și pe Sorin Frunzăverde.


Citeşte şi: Noi detalii despre criminalul care a detonat bomba la Arad. Un psiholog criminalist, declaraţie-bombă: Atentatorul și-a făcut lecțiile. Ar fi din spațiul ex-sovieticAlte ArticoleExplozie Arad. Luptător antitero: „Asasinatul, orchestrat ...Asasinatul de la Arad. Ce s-a ridicat din locuinţa lui Ioan ...Lucian Boncu, interlopul care a comandat asasinarea jurnalistului ...


Incidentul pentru care este verificat şoferul s-a produs în dimineața zilei de 24 mai, când polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Mândruloc, un autocamion în cuplu cu semiremorcă.


Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Agerpres, că şoferul camionului le-a înmânat poliţiştilor nişte documente ale autovehiculului, iar când aceştia i-au solicitat şi documentele personale, a spus că trebuie să le caute în bord. Poliţiştii ar fi mers până la maşina de intervenţie pentru a verifica transportul, iar şoferul s-ar fi strecurat afară din cabină şi ar fi fugit pe câmp.


„În momentul legitimării, șoferul autotrenului a fugit de la fața locului, autotrenul fiind transportat în incinta unui operator economic. Existând suspiciuni cu privire la bunurile transportate, au fost solicitați polițiștii Serviciului de Investigate a Criminalității Economice, fiind descărcați 14 europaleți care, aparent, conțineau borcane de sticlă. După îndepărtarea borcanelor, așezate pe partea exterioară a euro-paleților, au fost găsite 323.298 pachete (6.465.960 fire) de țigări de contrabandă, netimbrate.


Întreaga cantitate de țigarete precum și mijlocul de transport au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. Au fost ridicate de la fața ocolului și alte bunuri de interes precum și urme papilare. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă”, a transmis Poliţia Arad.


Citeşte şi: Amanta afaceristului Ion Crișan, mort în atentatul de la Arad, a fost ridicată de polițiști! Detaliile care schimbă tot ce se ştia până acum


Cazul şoferului de TIR cercetat pentru contrabandă cu ţigări este în atenţia publicului după ce presa locală a scris despre faptul că anchetatorii verifică şi o posibilă legătură a cazului cu asasinarea omului de afaceri Ioan Crișan.


Citește și...


Românii spun „ADIO” animalelor de companie ținute la bloc. Decizia este oficială. Toți iubitorii de animale trebuie să știe asta.


Nicuşor Dan: ELCEN, evaluată la peste un miliard de lei. Sunt un susţinător al preluării de către Termoenergetica
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun