STIRI

SANATATE

Pastile de slăbit aprobate de FDA. Te ajută să scapi de până la 15 kg. Cui sunt contraindicate

06/06/2021 - 22:00

Cu aceste pastile de slăbit, participanţii la studiu au slăbit, în medie, 15.3 kilograme. Pierderea în greutate a fost constantă, pe parcursul a 14 luni, după care greutatea s-a stabilizat, potrivit Associated Press. Medicamentul se numeşte Wegovy şi conține o doză mai mare a medicamentului Semaglutida de la Novo Nordisk, pentru controlul greutății pe termen lung.


Participanții care au primit versiunea placebo au slăbit, în medie, puțin sub 6 kilograme.Alte ArticoleExpertul în sănătate publică Răzvan Cherecheş avertizează: ...Avertisment OMS: Vaccinarea copiilor nu este o prioritate, nu ...BILANŢ VACCINARE 6 iunie 2021. Peste 58.000 de persoane au fost ...


Citeste si Tudor de la Fly Project a slăbit aproape 40 de kilograme. Secretul din dieta artistului care l-a transformat radical


„Medicamentele care există acum pe piață te ajută să slăbești până la 5% sau maxim 10%. Uneori, nici măcar atât”, a spus Dr. Harold Bays, director al Centrului de Cercetare Metabolică și Aterosclerotică din Louisville.


Efectele secundare şi riscurile administrării noilor pastile de slăbit


Bays a declarat că Wegovy pare mult mai sigur decât anterioarele medicamente pentru controlul greutății. Cele mai frecvente efecte secundare apărute la persoanele care şi-au administrat Wegovy sunt: problemele gastrointestinale, greața, diareea și vărsăturile. Deși acestea au dispărut, 5% dintre participanții la studiu au declarat că nu vor să mai ia acest medicament.


Citeste si Dieta-minune prin care Minodora a slăbit 40 de kilograme. Cântăreaţa a mărturist secretul: Am ajuns unde mi-am dorit!


Totuşi, administrarea acestor pastile comportă şi un risc major: posibila dezvoltare a unui tip de tumoare tiroidiană. Prin urmare, medicamentul este interzis persoanelor care suferă de tumori tiroidiene sau endocrine sau care au avut astfel de cazuri în familie. S-a mai constatat, totodată, că există și riscul apariției depresiei sau inflamației ficatului.


Citește și...


Dan Chisu, fara perdea despre TARIFUL Mihaelei Radulescu: „Nu negociam, o LUAM cand se…”:


Cum va lupta BNR cu inflaţia? Cât de dese vor fi sterilizările, cu  cât se va deprecia leul şi când va fi majorată dobânda cheie?
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun