STIRI

ECONOMIE

Proprietarul Blue Air lansează o nouă companie aeriană în România

23/07/2021 - 10:00

Proprietarul Blue Air lansează o nouă companie aeriană în România. Este vorba despre Hello Jets. Teodor Cristian Rada a înființat compania în luna februarie 2021, iar în urmă cu o săptămână a obținut autorizație de la AACR.


Proprietarul Blue Air lansează o nouă companie aeriană în RomâniaAlte Articole


Luiza Melencu, găsită moartă


Claudiu Năsui: Deşi muncesc mult, românii rămân săraciCâţi ani trebuie să muncească un român pentru a-şi putea ...


Citeşte şi Avion Blue Air, întors din drum chiar înainte să decoleze de la Bucureşti. La bord s-a auzit un zgomot puternic


Hello Jets va fi cea mai nouă companie aeriană românească. Principalul obiect de activitate al firmei este transporturi aeriene de pasageri, iar recent un avion al Blue Air a trecut în flota noii firme înființate de Rada.


„Aeronava YR-BAG este una dintre cele de veche generatie pe care, prin programul de reînnoire a flotei, Blue Air a decis să nu o mai utilizeze, fiind o aeronavă cu costuri de întreținere mari și locuri putine, care nu are parametrii necesari unei operări profitabile pentru modelul nostru de business. Fiind practic neutilizată, am închiriat-o la Hello Jets, la un preț comparativ cu cel pentru aeronava similară pe care o avem închiriată unui operator din Africa, înca din 2019″, a declarat pentru ECONOMICA.NET, Oana Petrescu, CEO Blue Air.


Citeşte şi Vești bune pentru iubitorii de călătorii. Blue Air a introdus un nou zbor direct


Noua companie aeriană nu va veni să facă concurență Blue Air. Aceasta va ataca o piață diferită de cea a operatorului low-cost.


„Conform acordului cu Hello Jets, aceasta companie va avea un model de business orientat pe distanțe lungi și, implicit, o flotă de aeronave și destinații total diferite de cele ale Blue Air”, a mai declarat Oana Petrescu pentru ECONOMICA.NET.


Citeşte mai mult pe ECONOMICA.NET


 


Citește și...


Mare SCANDAL! Fulgy, amenințat cu moartea! „40 de topoare în cap” Cine i-a pus gand rau baiatului Clejanilor:


Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Sep