STIRI

POLITICA

Raluca Turcan se contrazice: „Mai am 10 zile să plătesc amenda”, apoi „E o lecţie învăţată, am plătit amenda” VIDEO

06/04/2021 - 21:00

Raluca Turcan, Ministrul Muncii, a declarat marţi că încă nu a plătit amenda pe care a solicitat-o Poliţiei Române, după ce a fost surprinsă într-o fotografie fără mască de protecţie, dar spune că mai are 10 zile în care poate achita doar jumătate din sancţiunea de 500 de lei.


„Mai am 10 zile până să o plătesc. Am primit o înștiințare în cutia poștală. Sunt 15 zile în care pot să plătesc jumătate: din 500 o să fie 250.  O să o plătesc la valoarea întreagă, în caz contrar.Alte ArticoleDan Barna, optimist în privinţa celor mai recente restricţii: ...Lucian Bode, susţine că este imposibilă trecerea poliţiştilor ...Dan Barna îi ia apărarea fostului vânzător de telefoane propus ...


Povestea e o lecție de viață pentru mine: nu ai voie ca lider important să lași chiar și o secundă garda jos. A fost o neatenție.


Pe fond eu sunt un om care respectă regulile. Nu a fost un îndemn la nesupunere. Îmi pare rău pentru că mesajul a fost aruncat în derizoriu. Eu sunt un om care respectă regulile.


Nu doar că îmi este frică, ci consider că e un pericol pentru sănătatea publică. Îmi pare grozav de rău”, a spus Raluca Turcan la Digi24.


Raluca Turcan: „Este o lecţie învăţată, am plătit amenda”


Raluca Turcan s-a contrazis în cadrul aceleiaşi emisiuni, la doar două minute, spunând că a plătit deja amenda.


„Așadar, e o lecție pe care am învățat-o, am plătit amenda”, a spus Turcan.


Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, în direct la Digi24.


Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, în direct la Digi24.


Posted by Raluca Turcan on Tuesday, April 6, 2021


Citeşte şi: Dan Barna, optimist în privinţa celor mai recente restricţii: „Ar trebui să avem o ameliorare a situaţiei din sistemul sanitar în maximum o lună”
Sursa: RomaniaTV
Share with: