STIRI

EDUCATIE

Realizatorul TV care a luat o decizie drastică îl atacă pe Cîţu: „Am decis să fac ce nu sunteţi în stare să vî asumaţi. Nu-mi duc copilul la şcoală”

23/03/2021 - 20:00

Realizatorul TV George Buhnici afirmă că autorităţile din România ar trebui să urmeze exemplul Germaniei, care a extins lockdownul până după Paşti, în condiţiile în care incidenţa este mult mai mică, şi spune că Angela Merkel, prin măsurile luate, a ales „să nu condamne mai mulţi germani la moarte, de dragul voturilor”.


„Oameni buni! Ori suntem mai curajoși ori mai cretini decât nemții? Întreb pentru părinții ca mine speriați că trebuie să-și lase copiii la școală într-un oraș focar de infecție. Dacă Germania tocmai a extins lockdown-ul până după Paște pentru 1 caz la mia de locuitori, noi cum putem trăi liniștiți în această aparentă normalitate criminală cu 6 și 7 la mie? Chiar avem nevoie de toate magazinele deschise? Nu mai putem mânca și bea cafea decât în oraș?Alte ArticoleVacanţa de vară se scurtează cu două săptămâni. Ministrul ...Gabriela Firea atacă decizia prelungirii vacanţei: „Ca ...Elevii nu sunt de acord ca şcolile să rămână deschise dacă ...


Realizatorul TV care se revoltă: „Domnule prim-ministru, nu aveţi nicio grea moştenire sau altă scuză de doi lei”


Domnule prim-ministru, îmi garantați că nu îmi aduce copilul de la școală noul COVID așa cum s-a întâmplat în prea multe cazuri? Nu puteți! Așa că am decis să fac ce nu sunteți capabil să vă asumați. Nu îmi duc copilul la școală pentru că suntem într-o nouă epidemie iar vârful din graficele de mai jos e încă mic pe lângă ce urmează. Când spun nouă epidemie, o citez pe doamna Merkel care știe și ea bine efectul economic și psihologic dar a ales să nu condamne și mai mulți germani la moarte… de grija voturilor.


Graficul negru e pe mâna dumneavoastră. Nu aveți nicio grea moștenire și nicio altă scuză de doi lei când numărăm peste o mie de morți pe săptămână. Cereți lista numelor morților zilnic și citiți-o. O să vă trezească la realitate.


Și pentru că știu că nu decideți singur, adaug aici și președintele țării, ministrul sănătății și șeful de la partid cu toți șefii tăcuți prin birouri. Oferiți șomaj tehnic pentru toate afacerile afectate și salvați-ne de acest virus nou până reușim să ne vaccinăm. Nu lăsați boala să decidă pentru noi toți. Apelurile la mască și distanță nu mai sunt de ajuns. Trageți frâna de mână, că ne ducem în râpă.”, a scris George Buhnici pe Facebook.


Citeşte şi: Gabriela Firea atacă decizia prelungirii vacanţei: „Ca să nu mai plătească sporuri părinţilor, au prelungit vacanţa. Cât de cinici pot să fie?”
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Apr