STIRI

SOCIAL

Rezultat autopsie: Nelu Ploieșteanu a murit de COVID-19. Artistul va fi înmormântat după protocolul SARS-CoV-2

06/04/2021 - 07:00

Nelu Ploieșteanu a murit de COVID-19. Artistul a murit de coronavirus, iar trupul acestuia va fi sigilat și dat familiei pentru a fi înmormântat după protocolul SARS-CoV-2, anunţă Antena 3.


Nelu Ploieșteanu a murit de COVID-19Alte ArticoleAşa a început povestea de iubire dintre Adela Popescu și Radu ...Nutriționistul Mihela Bilic: „Nu poti vindeca bolile grave ...Gabi Luncă va fi înmormântată astăzi la cimitirul Dămăroaia. ...


Medicii legiști au confirtmat că Nelu Ploiesteanu era infectat cu COVID-19 în momentul în care a murit. Rezultatul testului a fost efectuat la Institutul de Cercetare Cantacuzino. Familia  artistului trebuie să ajungă la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru a ridica trupul lui Nelu Ploieșteanu, aflat într-un sicriu sigilat, și a-l duce la Cimitirul Străulești 2. Familia a cerut autopsie deoarece nu și-a dorit ca artistul să fie înmormântat după regula COVID-19, însă, după investigațiile efectuate, s-a confirmat că Nelu Ploieșteanu a decedat din cauza virusului SARS-CoV-2. La înmormântare nu vor participa mai mult de 16 persoane.


Familia refuză să ridice trupul lui Nelu Ploieşteanu de la morgă. Motivul pentru care înmormântarea a fost amânată


Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat la Cimitirul Străulești 2, în locul de veci unde a fost depus fiul său. Mihăiță, băiatul lui Nelu Ploieșteanu, a murit în urmă cu doi ani, la vârsta de 32 de ani. El avea grave probleme de sănătate și era imobilizat la pat.


Apariţie stranie la mormântul lui Nelu Ploieşteanu, unde va fi îngropat alături de fiul său, Mihăiţă


 
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Apr