STIRI

SOCIAL

Răzvan Simion și Daliana Răducan au dus relaţia la alt nivel. Cu cine au fost surprinși la masă FOTO

16/09/2021 - 18:00

Răzvan Simion și Daliana Răducan au dus relaţia la alt nivel. „Matinalul” a postat o fotografie în care apare alături de iubita sa și cei doi copii pe care îi are, Ianca și Tudor. Nu a lipsit nici iubitul fiicei cunoscutului prezentator. Cei cinci au petrecut o seară liniștită la un restaurant din București.


Răzvan Simion și Daliana Răducan au dus relaţia la alt nivelAlte Articole


Petrică Cercel a murit, după ce a fost infectat cu noul coronavirus


Liviu Vârciu și Anda Călin pregătesc „evenimentul anului”: ...Consumă aceste alimente! Scad rapid nivelul de colesterol și ...


„Serile noastre”, a scris Răzvan Simion pe fotografia postată pe Instagram. Este încă un semn că relația cu Lidia Buble este deja istorie. Acum fiecare are pe altcineva. Lidia Buble a postat recent pe rețelele de socializare poze din vacanța petrecută în Ibiza. După ce au văzut imaginile, fanii artistei au putut observa că un celebru actor de origine cubaneză îi lasă comentarii de apreciere artistei din România. Cel care a reacționat rapid cu mesaje de apreciere și like-uri la postările Lidiei Buble este Harlys Becerra, un celebru actor de origine cubaneză. De asemenea, cei doi au publicat fotografii din același loc pe rețelele de socializare. Astfel, fanii vedei au observat că Harlys Becerra o răsfaţă pe Lidia Buble, gătindu-i tot felul de preparate.


Fosta soţie a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit. Imagini de la cununie şi ce a postat după aceea pe reţelele de socializare


Lidia Buble și Răzvan Simion au format timp de cinci ani anul dintre cele mai iubite și solide cupluri, iar atunci când toată lumea aștepta ca cei doi să facă anunțul nunții, a venit cel al despărțirii.


Citește și...


Petrică Cercel, ultimele cuvinte înainte să moară: „Acest nenorocit…” Manelistul a sfârșit într-un mod cumplit


Imagini spectaculoase de la nunta Simonei Halep! Iată dansul mirilor şi cele mai importante momente – FOTO, VIDEO
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Oct