STIRI

SOCIAL

Salman Khan a recunoscut că şi-a înșelat iubita înainte de nuntă. „Am fost prins. Sunt prost!”

24/09/2021 - 09:00

Salman Khan şi-a înșelat iubita înainte de nuntă de nuntă. Actorul indian a avut o relație timp de 10 ani cu Sangeeta Bijlani. Cei doi au fost la un pas de nuntă, însă totul s-a terminat după ce Salman Khan a înşelat-o!


Salman Khan şi-a înșelat iubita înainte de nuntă de nuntăAlte Articole


Corina Chiriac, distrusă! Cum a reacţionat după ce a aflat ...


Anamaria Prodan, gestul incredibil în plin scandal de divorţ. ...Chefi la cuţite nu se mai filmează. Ce pregătesc Sorin Bontea, ...


Sangeeta Bijlani a declarat că niciodată nu va dispărea iubirea dintre parteneri, acesta fiind secretul prietenei pe care o are și în prezent cu cel care i-a fost infidel. „Conexiunile nu dispar niciodată. Iubirea dintre parteneri, prietenii de la școală, nu dispare niciodată. Oamenii vor veni și vor pleca. Nimeni nu va fi permanent în viața noastră. Asta nu înseamnă că trebuie să te simți amar sau furios. La un moment dat evoluezi. A existat un moment din viața mea în care eram copil și prost, dar acum sunt adult. Viața este plină de experiențe”, a declarat fosta actriţă pentru The Indian Express.


Iulia Vântur a dezvăluit adevărul despre relația cu Salman Khan. „Poate nu-mi doresc!”


Salman Khan a recunoscut că a fost infidel: „A fost o vreme când îmi doream foarte mult să mă căsătoresc, și apoi ceva nu a mai funcționat. Oamenii cred că sunt un prieten bun, dar este dificil să mă tolereze pentru tot restul vieții lor. Atunci, cu Sangeeta, chiar și invitațiile de nuntă au fost tipărite! Am fost prins. Sunt prost!”.


Citește și...


Angajații pot merge la serviciu doar dacă dețin certificatul verde. SALARIILE celor care nu respectă legea vor fi SUSPENDATE! Unde s-a luat această decizie


Loredana Groza divorțează? Ce spune Andrei Boncea despre pozele deocheate pe care le postează artista
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2022 Jan