STIRI

SANATATE

Se schimbă regulile de vaccinare anti-COVID. Imunizare şi fără programare în weekend

04/05/2021 - 12:00

Se schimbă regulile de vaccinare anti-COVID. Din 7 mai, persoanele de peste 60 de ani se vor putea prezenta direct la centre fără programare. Restul persoanelor care vor să se vaccineze se pot prezenta la centrele de vaccinare după ora 14, tot fără programare, a anunţat medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID în România.


Valeriu Gheorghiţă a precizat că în mai multe oraşe, inclusiv în Bucureşti vor fi organizate maratoane de vaccinare anti-COVID la care cei care doresc să se imunizeze pot participa.Alte ArticoleBilanţ coronavirus 4 mai. Aproape 1000 de cazuri noi COVID şi ...Vaccinarea anti-COVID cu serul Johnson&Johnson, amânată ...Începe maratonul de vaccinare non-stop, fără programare, în ...


„Inclusiv eu voi fi prezent şi voi vaccina vineri în centrul de la Sala Palatului”, a spus medicul Valeriu Gheorghiţă, făcând referire la maratonul de vaccinare care începe din 7 mai la Bucureşti.


Citeşte şi: Marcel Ciolacu spulberă Guvernul Cîţu privind testarea anti-COVID-19 în școli. „Deciziile se iau tot pe genunchi, de pe o zi pe alta”


Valeriu Gheorghiţă anunţă că primii români au fost vaccinaţi cu serul Johnson&Johnson în România


Chiar dacă vaccinarea anti-COVID cu serul Johnson&Johnson a fost amânată în unele cabinete ale medicilor de familie, medicul Valeriu Gheorghiţă a anunţa că sunt români care astăzi au fost vaccinaţi cu acest ser.


„În Bihor au fost introduse 10 persoane vaccinate cu serul Johnson&Johnson. Activitatea a început şi mă aştept ca progresiv un număr de medici de familie să facă această activitate. Mă aştept ca un număr mai mare de medici de familie să-şi arate disponibilitatea”, a mai spus Valeriu Gheorghiţă, în cadrul unei conferinţe de presă.


Citeşte şi: Bilanţ coronavirus 4 mai. Aproape 1000 de cazuri noi COVID şi sub 1.200 de pacienţi la ATI după Paşte

Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 May