STIRI

LIFESTYLE

TOP STIRI

Selly, chef cu zeci de persoane, băutură şi manele în plină pandemie! Tzancă Uraganu i-a cântat până dimineaţă! VIDEO

01/03/2021 - 14:53

Selly – Tzancă Uraganu. Deşi ne aflăm în plină pandemie, la petrecerea aniversară a bloggerului au participat zeci de persoane. Toţi membrii 5Gang au petrecut alături de Adrei Şelaru, alias Selly.

 

Invitaţi de onoare au fost nimeni alţii decât celebrii manelişi Tzancă Uraganu şi Costel Biju, care i-au făcut lui Selly dedicaţie după dedicaţie.Alte ArticoleHoroscop 28 februarie 2021. Comunicarea aduce vindecare în relaţii. ...Gina Pistol, acuzată că a abuzat de operaţiile estetice. Iubita ...Un concurent de la „Românii au talent”, la un pas ...

 

„La mulţi ani pentru Selly al nostru„, a spus Tzancă înainte de a începe să cânte melodia „Sunt Johnny Nebunu”, melodie care a fost pe placul lui Selly şi a întregii audienţe. Cu paharul în mână, cunoscutul vlogger a dansat pe ritmurile celebrei manele a lui Tzancă. Momentul a fost imortalizat de mai mulţi invitaţi la petrecere, apoi postat pe TikTok.

 

Voia bună de la petrecere a fost întreţinută cu multă şampanie scumpă.

 

Dat fiind faptul că, în ultima vreme, Selly nu a reuşit să mai prindă niciun loc în trending, putem presupune că încearcă o apropiere şi o lovitura de imagine prin asocierea cu manelişti cu mare succes în această perioadă pe YouTube. Tzancă Uraganu este, fără doar şi poate, un personaj cu succes răsunător.

Sursa: RomaniaTV

 

Sursa: RomaniaTV

#selly



Share with: