STIRI

SOCIAL

Silviu Prigoană face nuntă la Ierusalim. Cum a reacționat soția sa, Mihaela Botezatu

22/07/2021 - 14:00

Silviu Prigoană face nuntă la Ierusalim. Silviu Prigoană este hotărât să se căsătorească religios, după ce va termina toate procesele cu fosta soție, Adriana Bahmuțeanu. Afaceristul și Mihaela Botazatu s-au căsătorit civil în 2016.


Silviu Prigoană face nuntă la IerusalimAlte Articole


Luiza Melencu, găsită moartă


Alex Velea îi dă replica lui Fulgy, după ce acesta a afirmat ...Bodo de la „Proconsul”, decizie radicală! Cu ce ...


Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se războiesc în instanță de mai bine de șase ani pentru custodia celor doi minori, Eduard și Maximus. Omul de afaceri vrea să urgenteze procesul pentru a putea, în sfârșit, să facă nunta cu actuala sa parteneră de viață, Mihaela Botezatu, care care s-a căsătorit civil în 2016. „Noi ne judecăm în momentul de față pentru nimic. Nu se explică cum de atâta timp ne judecăm pe nimic. Eu am renunțat la copii, să fie fericiți, la revedere, i-am dat la mămică. Nunta urmează, bineînțeles că facem, pai sunt tânăr, dar încă nu am terminat problemele cu instanțele, cu copiii, încă se mai prelungește”, a povestit Silviu Prigoană la „Xtra Night Show„.


Silviu Prigoană, detalii cutremurătoare despre cum și-a pierdut piciorul. „Mi-am tăiat singur tendonul, pentru că medicii nu aveau curaj!”


Silviu Prigoană și Mihaela Botezatu au stabilit deja unde va avea loc nunta. Ei au ales Ierusalimul pentru a-și uni destinele. „Nu a fost simplu, dar parcă suntem dintotdeauna împreună. El este ca și un copil acum, se bucură din orice, e fericit. Mergem la plimbare împreună, mâncăm, povestim, citim. El spune că sunt fata lui mult visată. A fost un om hotărât la viața lui”, a spus Mihaela Botezatu.


Silviu Prigoană și Mihaela formează un cuplu din 2015, iar în 2016 au devenit soț și soție la Starea Civilă.


Citește și...


Ce s-a descoperit ACUM in telefonul Luizei! Veste de ultima ora de la Caracal. Gheorghe Dinca, chemat sa dea explicatii! Adevarul dur s-a aflat despre Luiza Melencu


Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jul