STIRI

SOCIAL

Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns în fața ofițerului stării civile! Ce scrie în declarația de căsătorie FOTO

14/09/2021 - 14:00

Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns în fața ofițerului stării civile. Cei doi s-au prezentat, luni, la Starea Civilă Constanța, unde au înregistrat cererea oficială pentru căsătoria care va avea loc miercuri, 15 septembrie 2021.


Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns în fața ofițerului stării civileAlte Articole


Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț: „Le ...


Scandal și bătaie la o nuntă la care cânta Tzancă Uraganu: ...Florin şi Brigitte Pastramă, un nou început în afaceri: „Pe ...


Cei doi s-au prezentat personal, așa cum prevede legea, și au depus actele în vederea oficializării relației. „Astăzi, 13-09-2021, a fost înregistrată Declarația de Căsătorie a Domnului Iuruc Apostol-Gabriel, în vârstă de 44 de ani, cu domiciliul în localitatea București, Județul / Sectorul 2 și a Doamnei (D-rei) Halep Simona, în vârstă de 30 de ani, cu domiciliul în localitatea Constanța, Județul / Sector Constanța”, se arată în publicația de căsătorie afișată la intrarea în Primăria Constanța, conform wowbiz.ro.


Simona Halep, decizie surpriză înainte de nuntă. Ce nume va purta după căsătorie


Afișarea publică a declarației de căsătorie reprezintă o obligație legală a autorităților și se face pentru cazul în care ar putea exista o persoană (sau mai multe) care să facă „opoziție” la acest act. Opoziția la căsătorie se poate formula doar în termen de 10 zile de la data afișării.


Simona Halep și Toni Iuruc au programat cununia civilă pe 15 septembrie 2021, iar petrecrea de nuntă va avea loc, cel mai probabil, anul viitor.


Citește și...


BOMBĂ! Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ? Cine este tânăra care i-a luat mințile? Se afișează peste tot cu ea


Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Sep