STIRI

SOCIAL

Smiley şi Gina Pistol se pregătesc de botez. Surpriză uriaşă: cine vor fi naşii micuţei Josephine

09/06/2021 - 14:00

Smiley şi Gina Pistol se pregătesc de botez. „Va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale”, a spus Smiley pentru Click!.


Smiley şi Gina Pistol se pregătesc de botezAlte ArticoleCum se face socata. Trucuri pentru o socată delicioasăIoana nu mai divorţează de Ilie Năstase? Ce spune despre divorţ: ...Tu te mulțumești cu lenjeriile tale de pat sau parcă ți-ar ...


Potrivit surselor apropiate celor două vedete, nașul fetiței lor va fi Adrian Sârbu, fondatorul Pro TV și cel care de mulți ani îi este mentor și prieten de încredere lui Smiley, scrie Cancan.


Smiley se implică în creşterea fetiţei. Cu ce piesă o adoarme pe Josephine


Adrian Sârbu, fostul CEO de la Pro TV, şi-a deschis o televiziune de ştiri. Aceasta se numeşte Aleph News şi a început să emită din septembrie, anul trecut. Mogulul media a preferat să lucreze, la acest nou proiect, cu oameni pe care îi cunoaşte de la Pro TV şi de la Mediafax. „Adrian Sârbu este mentorul lui Smiley. Ei sunt extrem de apropiați, vorbesc foarte mult, se sfătuiesc. Și nu de acum, ci de mai bine de un deceniu”, au dezvăluit apropiații cuplului Smiley şi Gina Pistol.


„Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina şi-a revenit foarte bine. Fetiţa noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Şi atunci când te trezeşti la 4 dimineaţa o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naşte copilul tău îţi dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”, a declarat Smiley.


Citește și...


„Am fost violată de 1716 ori până sa împlinesc 12 ani.”. A fost vândută de propria mamă unei…


Uni Systems, prezent şi în România, semnează un contract de consultanţă cu Oficiul UE pentru Proprietate Intelectuală pentru maxim 50 mil. euro
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun