STIRI

JUSTITIE

Soţiile asasinilor care au executat un afacerist din Vrancea, săltate pentru trafic de arme

26/04/2021 - 16:00

Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sprijiniți de polițiști de investigații criminale, de investigarea criminalității economice, de la ordine publică și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, au efectuat şapte percheziţii domiciliare, în județele Vrancea și Bacău.


Alte ArticoleDirectorul de la Apele Române care a angajat o fostă chelneriţă ...Detalii şocante din dosarul tânărei al cărei cadavru a fost ...Procurorii DIICOT au ridicat documente de la Primăria Iaşi, ...


Poliţiştii aveau informaţii că patru persoane (două femei, de 27 și 35 de ani și 2 bărbați, de 35 și 43 de ani), din Vrancea, ar fi deținut arme, muniții și substanțe toxice, pe care, în perioada martie-aprilie, ar fi intenționat să le vândă.


În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 7 arme letale deținute ilegal – o armă automată militară, o carabină, 2 arme de vânătoare semiautomate, 3 pistoale calibrul 9 mm, 1.000 de cartușe aferente, un recipient cu aproximativ 2 kg. de substanță ce pare a fi mercur, un pistol neletal deținut ilegal și 2 dispozitive de tip amortizor.


Cele două femei au fost arestate pentru 30 de zile. Soţii celor două se aflau deja în spatele gratiilor.


În cauză, sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și trafic de substanțe periculoase.


Mai multe pistoale şi puşti militare, pe care soţii lor voiau acum să le vândă pentru a face rost de bani, fuseseră îngropate după un atac mafiot soldat cu moartea unui afacerist din Vrancea. S-a întâmplat în 2019, când patru bărbaţi l-au atacat şi l-au împuşcat mortal pe proprietarul unor case de schimb valutar din Focşani. Plănuiseră atacul cu aproape două luni înainte.

Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 May