STIRI

SANATATE

Spitalul care ar putea intra în insolvenţă după explozia preţului la energie. „Lucrurile nu stau bine”

12/09/2021 - 15:00

Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” din Bucureşti este spitalul care ar putea intra în insolvenţă, după ce noul contract cu furnizorul de electricitate aproape că a dublat preţul facturii.


„Lucrurile nu stau bine în sistemul de sănătate sau aşa cum le văd eu de la Marius Nasta. Preţurile au crescut şi mai mult dacă vorbim de utilităţi şi spitalele trebuie să le plătească. Nu au venit facturi pe noile tarife, a venit un nou contract de la furnizorul de electricitate care aproape că ne-a dublat preţul.Alte Articole


De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup


Bilanţ vaccinare 12 septembrie 2021. Tot mai puţine persoane ...Beatrice Mahler, avertisment terifiant despre COVID-19. „Octombrie ...


Nu prea avem încotro, trebuie să acceptăm deocamdată pentru că este cel mai mic tarif pe care l-am văzut pe piaţă. (…) De două săptămâni a venit o adresă către Marius Nasta în care eram invitaţi să luăm act de faptul că preţul se duce aproape la dublu la Marius Nasta la energia electrică. (…)


Noi plătim facturile la două luni. O să vă anunţ care este preţul facturii în momentul în care vine cu noul tarif. Acum a venit cu vechiul tarif”, a explicat managerul Institutului de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta”, la Digi24, conform News.ro.


Citeşte şi: Beatrice Mahler, avertisment terifiant despre COVID-19. „Octombrie va fi o lună care va duce către zece mii de cazuri”


Mai mult, medicul Beatrice Mahler a mărturisit că nu ştie cum va putea plăti facturile după noile scumpiri.


„Mă aştept să intru în incapacitate de plată în următoarele două luni la Marius Nasta pentru că preţurile sunt în creştere”, a mai precizat dr. Mahler.


Managerul Institutului de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” a afirmat că a scris Ministerului Sănătăţii despre problemele financiare, însă nu a primit deocamdată un răspuns.


Citeşte şi: Adrian Marinescu: Toate locurile din spital de la ATI sunt ocupate. Sunt pacienți în așteptare și au nevoie de internare


Citește și...


ULTIMĂ ORĂ! Carantina instituită în șapte localități din România. Se circulă doar pe bază de DECLARAȚIE


Luiza Melencu, găsită moartă
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Sep