STIRI

SOCIAL

Survivor România 2021. Maria Chiţu, nominalizată alături de Albert Oprea: „Nu m-am descurcat bine”

02/05/2021 - 08:00

Survivor România 2021. Maria Chițu susține că a dat totul pe traseu și în camp a încercat să țină pasul cu colegii săi. „Nu este prima dată când sunt nominalizată. Am mai fost împreună cu alți colegi dintre care a ieșit Vera. Mă simt ..nici nu știu cum mă simt. Vreau să spun că am făcut tot ce am putut pe traseu, am dat tot ce am avut mai bun.


În camp poate nu m-am descurcat cel mai bine, dar am încercat. Cum va fi va fi. Dacă va fi să ies, eu o să ies eu, dacă va fi să iasă altcineva, o să iasă altcineva. Nimic mai mult”, a spus Maria Chițu.Alte ArticoleFiica lui Gabi Luncă, gest impresionant în memoria artistei. ...Cântăreaţa Ionela Guzic, părăsită înainte de nuntă, ...Cătălin Botezatu şi tatăl lui, operaţi în aceeaşi zi. ...


Citeşte şi: Survivor România 22 aprilie 2021. S-a convocat Consiliul special de urgenţă, iar un faimos pleacă acasă


Survivor România 2021


La finalul acestei săptămâni, pentru unul dintre Războinici aventura din Dominicană va ajunge la final. Albert Oprea și Maria Chițu sunt nominalizați pentru eliminare și riscă să părăsească competiția Survivor România, potrivit Kanal D.


Albert Oprea: „Nu pot să-mi dau seama de la 3-0 cum au ajuns la 9-3. Asta este, îmi pare rău că am pierdut al doilea meci de imunitate. Am vorbit înainte de meci să lăsăm discuțiile în camp, să nu mai avem nicio tensiune, să fim mai motivați.


Sunt  mai buni   Faimoșii. A fost finalul lor. Va pleca cu siguranță cineva de la noi. Nu știu cum să facem să ne revenim. Câștigăm un joc pe săptămână, ceea ce e foarte neplăcut„.


Sorin Pușcașu: „Problema în echipă este starea de spirit. Cândva eu eram persoana care ridica echipa de pe bancă, apoi am simțit că energia mea nu mai trbuie dată către echipă. Acolo a intervenit Starlin, el a plecat și în momentul de față nu mai e  nimeni să ridice echipa.


Eu nu mai vreau să fiu acea persoană pentru că avem în echipa oameni care se gândesc la individuale. Și nu se merită. Suntem aceeași oameni, avem două mâini și două picioare și nu cred că Faimoșii sunt mai buni.


Ei au o stare de spirit mai bună, se roagă pentru același scop, noi nu. Să plece de la noi cine trebuie să plece, nu cum s-a întâmplat în trecut. Să plece persoanele care nu  mai merită să fie aici„.
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 May