STIRI

SOCIAL

Te cunosc de undeva LIVE VIDEO ONLINE 1 MAI. Adriana şi Romică au câştigat din nou

01/05/2021 - 21:00

Te cunosc de undeva LIVE VIDEO ONLINE 1 MAI UPDATE. Leontina Văduva & Luciano Pavarotti i-au ajutat pe Adriana Trandafir și Romică Ţociu să câştige a XIII-a ediție a sezonului 16 „Te cunosc de undeva!”.


Te cunosc de undeva LIVE VIDEO ONLINE 1 MAI. Pentru ediţia cu numărul 13, Ruleta i-a pus la grea încercare pe cei 11 concurenţi ai transforming show-ului, oferindu-le o temă deloc uşoară – români internaţionali, piese care au trecut cu mare succes graniţele României.Alte ArticoleVasile Şeicaru a lansat o piesă, de Paşte: „Rugăciune ...Adina Buzatu, despre moartea tatălui ei. Care au fost ultimele ...Victor Ciutacu: „Eu aș inventa televiziunea care să facă ...


Citeşte şi: Te cunosc de undeva live video online 3 aprilie 2021. Momente speciale pentru Gabi Luncă, Cornelia Catanga şi Nelu Ploieşteanu


Te cunosc de undeva LIVE VIDEO ONLINE 1 MAI


Iar pentru ca provocarea să fie şi mai mare, pentru Adriana şi Romică duetul va fi unul inventat de Ruletă – Leontina Văduva şi Luciano Pavarotti.


După ce şi-a făcut debutul, în sezonul cu numărul 15, cu o super transformare în Maria Ciobanu, de această dată Adrianei Trandafir i-a revenit drept personaj fiica îndrăgitei artiste. „Îmi vine să plâng, să plec acasă! Avem foarte puţin timp de repetiţii şi este foarte greu. Aici trebuie săptămâni de repetiţie şi o pregătire specială…e un moment foarte greu!”, a mărturisit Adriana Trandafir, potrivit A1.ro.


Mirela Vaida, salariu uriaş la „Te cunosc de undeva”


Mirela Vaida, una dintre cele mai longevive vedete TV, se bucură de un salariu frumușel, iar banii vin din două părți: „Acces Direct” și „Te cunosc de undeva”.


Potrivit Fanatik, moderatoarea încasează, lunar, suma de 5.000 de euro pentru emisiunea „Acces Direct”, jumătate din salariul pe care îl avea Simona Gherghe, în cadrul aceluiași proiect de televiziune. Artista mai încasează o sumă impresionantă și din proiectul „Te cunosc de undeva”, mai precis 15.000 de euro, iar filmările durează 3 luni.

Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 May