STIRI

LIFESTYLE

TOP STIRI

TOP 40 CELE MAI “NEASTÂMPĂRATE” SEXY-VEDETE PE PLAJĂ! E iarnă dar VEDETELE scapă prin țările calde!

08/02/2021 - 09:54

Când vine vorba despre vacanța la mare, fie ea în România sau peste hotare, doamnele și domnișoarele din showbizul mioritic par să aibă aceleași dorințe: relaxare la cote maxime, poze sexy și provocatoare pentru albumul privat, dar și un bronz perfect! În cazul în care costumul de baie împiedică într-un fel acest proces important pentru trupurile lor, divele găsesc mereu o soluție. Însă, unele dintre alegerile lor le pun în situații care “înfierbântă” imaginația domnilor. Antonia, Delia și Ioana Filimon sunt doar trei dintre “campioanele” topului special pregătit de CANCAN.RO. 

Multe dintre vedetele de la noi nu au îndrăznit să plece în vacanță vara trecută din cauza crizei epidemiologice provocată de SARS-CoV-2, însă, în anii trecuți, paparazzi CANCAN.RO le-au prins de multe ori în “offside” atunci când au mers la plajă. De exemplu, într-una dintre escapadele pe litoralul românesc, Andreea Bălan a lăsat deoparte rușinea în clipa în care nu a mai suportat chinul la care o supunea slipul galben și l-a aranjat imediat, de parcă nu ar fi fost în public, după cum puteți observa în poza din stânga colajului de mai jos. 

Un top cum nu s-a mai văzut

În timp ce talentata cântăreață ocupă un loc îndepărtat în clasamentul nostru, Loredana Chivu și Daniela Crudu sunt destul de aproape de podium. Printre divele pe care le veți descoperi în galeria foto impresionantă se numără: Andra Măruță, Nicoleta Nucă, Sânziana Negru, Diana Munteanu, Gabriela Prisăcariu, Simona Trașcă, Ilinca Vandici, Adelina Pestrițu și Elena Gheorghe.

 

Sursa: CanCan.ro

#Cancan, #stiri, #vedete, #Romania, #stiriRomaniaShare with: