STIRI

SPORT

EXCLUSIV

TTW: Golul anului a fost marcat în Liga a 3. Robert Asăvoaei: „Sunt foarte fericit. Chiar nu m-am așteptat să aibă un așa impact golul meu”. Ce i-au spus colegii după reușita care a apărut și în presa internațională

22/11/2020 - 11:33

Golul anului din România a fost marcat în Liga a 3, de Robert Asăvoaei (22 de ani), jucătorul echipei Știința Miroslava. Golul, marcat din poziția „scorpion”, a devenit viral, iar publicații importante, ca The Guardian, Sport sau Marca, au scris despre reușita românului. 

„Robert Asăvoaei, care joacă în liga a treia din România, la Știința Miroslava, a înscris un gol incredibil, prin procedeul «scorpion kick», în meciul disputat contra CSM Pașcani”, a scris The Guardian. „Acest golazo marcat în liga a treia din România nu trebuie ratat. Nebunie”, au reacționat cei de la Sport.es. 

Citește și: Vaccinul pentru Covid-19 va fi gratuit și nu va fi condiționat sau obligatoriu

The Trust Word a vorbit cu Robert Asăvoaei despre golul marcat și despre apariția acestuia în presa internațională. „Sunt foarte fericit, pe moment nu am realizat, chiar nu m-am așteptat să aibă un așa impact golul meu. Mă bucur că am apărut peste tot pentru că este o șansă de a mă afirma ca fotbalist”. 

„Mi-au spus că am să ajuns pe toate paginile de sport”

După reușită, colegii au făcut glume pe seama lui. „Colegilor nu le-a venit să creadă ce execuție am reușit și chiar făceam glume în vestiar că la ce gol am dat, am să ajung pe toate paginile de sport și uite că așa a și fost”. De la momentul execuției, Robert Asăvoaei recunoaște că revede golul „non-stop. Chiar nu mă satur să mă uit la el. Sunt bucuros și parcă de fiecare dată când îl văd, este și mai frumos”.

 

 

 

 

Antrenorul Cristian Popovici a spus că Asăvoaei „are calități, dar trebuie să muncească puțin mai mult”, iar Robert a recunoscut că „am nevoie să muncesc mai mult, pentru că revin după o accidentare și trebuie să revin în circuit. Clar mă motivează mult mai tare acest gol pentru că, cum ziceam, îmi doresc să fac pasul mai sus”, ca să fie remarcat de echipele din ligile superioare. 

Știința Miroslava a învins CSM Pașcani, scor 4-0, și a urcat pe prima poziție în Seria 1 din Liga a 3. Golurile au fost marcate de Robert Asăvoaei (25, 55), Alexandru Florean (penalty 36) și Irinel Popescu (89). Robert Asăvoaei joacă la Știința Miroslava din februarie 2020. Jucătorul ieșean a fost crescut de FC Politehnica Iași și a jucat, sub formă de împrumut, și la Gloria Buzău. 

Urmărește-ne și pe TikTok, aici!

 

Sursa: The Trust Word

#Robert Asăvoaei #liga a 3 #The Guardian #Marca #Știința Miroslava #scorpion kickShare with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Sep