STIRI

JUSTITIE

Un volum din dosarul lui Victor Micula a dispărut fără urmă. Tribunalul Bihor a sesizat procuratura

08/09/2021 - 14:00

Un volum din dosarul lui Victor Micula a dispărut fără urmă. Pe 23 iunie 2021, un grefier a sesizat lipsa volumului 3 din dosarul lui Victor Micula şi a sesizat preşedintele completului de judecată, judecătoarea Veronica Ioniţă. Întrucât volumul lipsă nu a fost găsit, preşedintele completului de judecată a sesizat preşedintele Tribunalului Bihor la data de 6 august 2021, scrie G4Media.


Un volum din dosarul lui Victor Micula a dispărut fără urmă. Tribunalul Bihor a sesizat procuraturaAlte Articole


Luiza Melencu, găsită moartă


Mesajele pe site-uri de dating pot fi folosite într-un proces ...Dosarul insulei Belina, unde Liviu Dragnea mergea la pescuit, ...


La ședința de judecată din 27 august 2021, judecătoarea Veronica Ioniță a dispus înlocuirea volumului dispărut cu o copie oficială primită de la Parchet. Surse judiciare au atras atenţia că norocul a fost că Parchetul Tribunalului Bihor scanase volumul, deşi nu are obligaţia de a face copii după toate actele din dosare. Cum volumul original nu a fost găsit nici până acum, conducerea Tribunalului a sesizat Parchetul Judecătoriei Oradea.


În decembrie anul trecut, Parchetul Tribunalului Bihor l-a trimis în judecată pe Victor Micula, fiul unuia dintre patronii de la European Drinks, și a solicitat arestarea în lipsă a acestuia. Ulterior, solicitarea de arestare in contumacie a fost respinsă.Victor Micula este judecat pentru acces ilegal la un sistem informatic, instigare la divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice și uzurpare de calități oficiale. Alături de el, sunt judecaţi şi 4 poliţişti din Oradea. Victor Micula s-ar fi îmbrăcat în polițist și a participat la o percheziționare corporală, împreună cu polițiști reali. În plus, el ar fi avut acces ilegal la bazele de date ale MAI unde a căutat informații inclusiv despre cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău.


Citește și...


Ai aflat? Cum poți sa reduci FACTURILE la utilități: Atenție la acest aparat, îți consumă cel mai mult din casă


Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”
Sursa: RomaniaTV
Share with: