STIRI

POLITICA

USR PLUS i-a cerut demisia primarului Mihai Chirica: „Aţi făcut de râs Iaşiul. Sunteţi dublu inculpat”

29/04/2021 - 10:00

Consilierii locali USR PLUS din Iaşi i-au cerut demisia primarului Mihai Chirica în şedinţa de consiliu de joi, motivând că oraşul nu poate funcţiona cu un primar cu două dosare penale. Primarul Mihai Chirica a răspuns că preocuparea sa în următorii trei ani este să spună adevărul şi să rezolve problemele ieşenilor. Ulterior, edilul a recunoscut că nu se simte confortabil din cauza dosarelor sale din Justiţie, dar că se consideră nevinovat.


Liderul grupului de consilieri USR PLUS Iaşi, Ana Raluca Roşu, a solicitat în debutul şedinţei de consiliu local, demisia primarului Mihai Chirica, ea spunând că edilul face oraşul de râs.Alte ArticoleKlaus Iohannis, mesaj de Ziua Veteranilor de RăzboiFlorin Cîţu a primit de onomastica sa două discuri de vinil ...Florin Cîţu: „Vom merge la Bruxelles cu PNRR în suma ...


„Solicit demisia lui Mihai Chirica din funcţia de primar. Aţi făcut de râs Iaşiul. Sunteţi dublu inculpat după doar şase luni de mandat. Iaşiul nu poate funcţiona cu un primar cu două dosare penale”, a declarat Roşu.


Mihai Chirica a afirmat că singura sa preocupare în următorii trei ani este să prezinte adevărul şi să rezolve problemele ieşenilor.


Mihai Chirica şi Costel Alexe au renunţat la funcţiile din PNL. USR cere DEMISII din funcţiile publice şi alegeri anticipate


Consilierul USR PLUS Răzvan Timofciuc a insistat pe tema dosarelor în care este implicat Chirica, precizând că, oriunde în lume, un primar cercetat penal ar fi demisionat din funcţie.


„Nu ţineţi oraşul prizonier. Este o chestiune de bun-simţ”, a spus Răzvan Timofciuc.


Edilul Mihai Chirica a răspuns că nu se simte confortabil, dar că se consideră nevinovat.


Primarul din Iaşi, Mihai Chirica, a anunţat, miercuri, că se autosuspendă din fruntea filialei municipale a PNL, pe fondul problemelor sale din justiţie, el precizând că timpul va arăta că acuzaţiile lansate împotriva sa nu sunt adevărate.


Un număr de 15 persoane, între care primarul Iaşiului, fostul arhitect-şef al oraşului şi patronul unui ziar local, sunt urmărite penal în dosarul privind concesionarea unui teren al Primăriei Iaşi.


Edilul Mihai Chirica este acuzat de omisiunea sesizării, anchetatorii având indicii că primarul ar fi avut cunoştinţă despre faptul că un teren situat în zona Sărărie din municipiu face obiectul unor tranzacţii dubioase.


Mihai Chirica a fost trimis în judecată şi într-un alt dosar DNA care vizează achiziţionarea unor autoturisme de către Primăria Iaşi.


Mihai Chirica, acuzaţii halucinante: „PSD ştia că vine pandemia. S-a retras în opoziţie ca să nu se compromită”
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 May